Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025

Προσχεδιασμένο το έγκλημα από τον 75χρονο που έχασε το σπίτι του στη...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του φονικού...

«Δίχτυα» ΑΝΤ1 στην ωραία Ελένη

Με ένα λαμπερό βραδινό σόου θα επανέλθει η Ελένη...

Ασθενής «πειραματόζωο» της «δόκτορος των πεπτιδίων»

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θρίλερ που εξελισσόταν επί...

Από… βασικιά guest στον… γάμο του

Ακου να δεις, φιλενάδα, τι έχω να σου πω!...

Καινούργιου για Εμμανουήλ: «Έβγαινε και με έβριζε επειδή του είχα κάνει μια επίπληξη»

Η Κατερίνα Καινούργιου πήρε θέση και απάντησε στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τη στάση του στο «Survivor».

«Πριν πάει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο «Survivor» με είχε πάρει τηλέφωνο και εμένα και τη Μένια Κούκου. Επειδή του ζητάγαμε μια δήλωση για το Survivor, μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει γιατί μπορεί να μην τον πάρουν στο παιχνίδι. Μου λέει “θέλω να παίξετε το βίντεο κλιπ μου, να κάνετε αφιερώματα σε παλιές μου συνεντεύξεις, να με προμοτάρετε”.

Διαβάστε επίσης: Οι αιχμές της Καινούργιου κατά γνωστών φωτογράφων: «Τώρα με παρακαλάνε…»

Μου είχε μιλήσει πολύ ευγενικά, μου είχε πει ότι θέλει τη στήριξή μας, ότι έχει ανάγκη από δουλειά. Κωνσταντίνε μου, και να θέλει κάποιος να σε στηρίξει, έτσι σκ…ά, που τα έχεις κάνει, δεν μπορεί να σε στηρίξει κανένας, με τέτοια συμπεριφορά.

Όσο και να παρακαλέσεις και μένα και οποιονδήποτε, δεν στηρίζεσαι, πουθενά, δεν βρίσκεις κάτι τόσο δα να πεις θετικό και είναι κρίμα. Τον ξέρω χρόνια, με είχε χτενίσει σε μία από τις πρώτες φωτογραφίσεις μου και είχαμε παρεξηγηθεί για χρόνια. Δεν μου άρεσε κάτι που είχε συμβεί, αυτός μετά έβγαινε και με έβριζε επειδή του είχα κάνει μια επίπληξη. Έβγαινε στα κανάλια κι έλεγε τα χειρότερα για μένα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Χριστοπούλου – Παπαγεωργίου: Μαματζερ με… μώλωπες!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη δικαστική διαμάχη που έχει...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Ελπίδα Νίνου: Λέξη λέξη όσα κατέθεσε η σύζυγος του έκπτωτου TV σταρ

Στη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της...

Η απάντηση της Τοπαλίδου στον Λιάγκα: «Εμένα ο καθρέφτης μου με δείχνει όμορφη»

Στον καναπέ της εκπομπής «Το Πρωινό» κάθισε η Ελένα...
spot_img