Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

Γραφολόγος στη διαμάχη-μαμούθ των Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου

Από το… μικροσκόπιο γραφολόγου θα περάσουν οι 67 επίμαχες...

«Άγιος έρωτας»: Η Κατρίν στριμώχνει τον Μαρκόπουλο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η Χλόη, θέλοντας να βοηθήσει...

Μοναδική εμπειρία για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR με το 7ο Ευρωπαϊκό...

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού ΑΚTOR στο Άμπου Ντάμπι περνάει από...

Οι Βούτες εκπέμπουν sos

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι από χθες ο οικισμός...

Αθηναΐς Νέγκα: «“Έχετε λεύκη, κρίμα και είστε νέα κοπέλα”, μου είπε ο γιατρός και με έπιασαν τα κλάματα»

Η Αθηναΐς Νέγκα καλεσμένη της εκπομπής «Mega stories» αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει καθώς έχει διεγνωσθεί με λεύκη.

«Όσο περνάνε τα χρόνια συμβιβάζομαι περισσότερο. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει τι γίνεται και πήγα στον δερματολόγο. Μου είπε: “έχετε λεύκη, κρίμα και είστε και νέα κοπέλα” και με έπιασαν τα κλάματα. Είναι ένα αυτοάνοσο που κανείς δεν ξέρει τι το προκαλεί. Υπάρχει η λεύκη που προχωρά και η λεύκη που σταματά.

Ακόμα έχω στιγμές που μπορεί να αισθανθώ άβολα. Είναι τέτοια η αδιακρισία των ανθρώπων που σε σοκάρει. Το περιβάλλον έχει διάφορες αντιδράσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δε πιστεύουν ότι δε γίνεται κάτι για τη λεύκη.

Και οι αντιδράσεις των Ελλήνων είναι διαφορετικές. Στο εξωτερικό δε με έχει σταματήσει κανείς να με ρωτήσει κοπελιά τι έπαθες; Δε το έχω αντιμετωπίσει γενναία. Καλύπτω τα σημάδια μου όταν έχω να πάω σε μια δεξίωση ή να βγω στην τηλεόραση και όχι γιατί το κρύβω αλλά γιατί το κοντράστ μπορεί να φανεί άσχημα. Όταν θέλω να είμαι αισθητικά καλύτερη παίρνω ένα σπρέι και το καλύπτω για να αισθάνομαι εγώ καλύτερα και για να μην έχω  περίεργες αντιδράσεις.

Είναι περίεργο να έχεις μια κατάσταση που σε ασχημαίνει σε έναν κόσμο που οι γυναίκες κάνουν μπότοξ από τα τριάντα… Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουμε κάνει όντως πράγματι βήματα στο body positivity.

Υπάρχει ένα μοντέλο με λεύκη που κάνει τεράστια καριέρα στην Αμερική αλλά νομίζω υπάρχει περιθώριο μόνο για 1-2 κοπέλες ακόμα. Kαι αυτό το μοντέλο ναι μεν έχει λεύκη αλλά όλα τα άλλα είναι τόσο τέλεια πάνω της. Νομίζω ότι το body positivity υπάρχει κάτω από ένα συγκεκριμένο πρίσμα προδιαγραφών. Ίσως η λεύκη με έχει βοηθήσει να συμβιβαστώ περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου. Επειδή έχω συνηθίσει να έχω ατέλειες, όταν βλέπω ρυτίδες το αντιμετωπίζω πιο χαλαρά απ’ ότι άλλες γυναίκες. Όταν σταματήσουμε να προσπαθούμε να είμαστε τέλειες τότε αυτό θα σημαίνει ότι έχουμε κερδίσει».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...

Παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου με κουμπάρους τον Βαφειά και τη Σρόιτερ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Βασίλη Ράπτη,...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...
spot_img
spot_img