Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

«Αυλαία» στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την Κατερίνα Ευαγγελάτου

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών...

Νέα επιτυχία για τον Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Η αγάπη δεν πουλιέται»

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα τραγούδι που...

«Ο Τιμωρός»: Πυροβολούν τον Μάρκο!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος συγκλονίζεται από την αποκάλυψη...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Ζιζέλ από… χρυσάφι

Η λίστα του «Forbes» με τα τοπ μόντελ που σε ένα χρόνο πήραν εκατομμύρια

Νικήτρια στην «έδρα» της, όπως έχει εξελιχθεί γι’ αυτήν η λίστα του περιοδικού «Forbes» με τα πιο υψηλά αμειβόμενα μοντέλα, αναδείχθηκε για όγδοη συνεχή χρονιά η Ζιζέλ Μπούντχεν, το τοπ μόντελ από τη Βραζιλία.
Τα κέρδη της σε διάστημα δώδεκα μηνών έφτασαν τα 47.000.000 δολάρια ξεπερνώντας κατά 5.000.000 δολάρια τα περσινά και αφήνοντας μακράν πίσω τις συναδέλφους της που την ακολουθούν στη λίστα. Η εκτίναξη των κερδών της 34χρονης καλλονής οφείλεται ως ένα βαθμό και στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον βραζιλιάνικο οίκο υποδημάτων Grendene. Η Ζιζέλ ξεπέρασε επίσης κατά περίπου 16.000.000 δολάρια τα ετήσια κέρδη του συζύγου της Τομ Μπρέντι,του άσου του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Τη δεύτερη θέση της λίστας μοιράστηκαν η Βραζιλιάνα Αντριάνα Λίμα, «άγγελος» της Victoria’s Secret, και η Ολλανδή Ντούτζεν Κρος, με κέρδη 8.000.000 δολάρια η καθεμία. Σε απόσταση αναπνοής σε ό,τι αφορά τα κέρδη και στην τρίτη θέση της λίστας βρέθηκαν τέσσερις σταρ της μόδας: η Αυστραλή Μιράντα Κερ, η Βρετανίδα Κέιτ Μος, η Κινέζα Λιου Γουέν και η Αμερικανίδα Κέιτ Απτον, με ετήσια κέρδη 7.500.000 δολάρια έκαστη.

Νέες αφίξεις

Ακόμη μία Βραζιλιάνα, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, και η Αμερικανίδα συνάδελφός της Χίλαρι Ρόντα πλασαρίστηκαν στην τέταρτη θέση με κέρδη 5.410.000 εκατομμύρια δολάρια, ενώ και την πέμπτη θέση της λίστας μοιράστηκαν δύο διάσημα μοντέλα, η Ρωσίδα Ναταλία Βοντιάνοβα και η Αμερικανίδα Καρολάιν Μέρφι, με κέρδη 4.300.000 δολάρια η καθεμιά.

Στα νεοεμφανιζόμενα μοντέλα στη φετινή λίστα «Forbes» φιγουράρει η 22χρονη Κάρλι Κλος, «άγγελος» της Victoria’s Secret, με κέρδη 4.000.000 δολάρια, καθώς και η Βρετανίδα συνάδελφός της Ζουρντάν Ντουν. Πρώτη φορά μπήκε στη λίστα και η Πολωνή Αντζα Ρούμπικ, με 3.500.000 εκατομμύρια δολάρια. Το ίδιο ποσό κέρδισε και η Βρετανίδα Κάρα Ντελεβίν, που επίσης έκανε ντεμπούτο στην περίφημη λίστα. Η Κάντις Σουάνπολ από τη Νότια Αφρική, «άγγελος» της Victoria’s Secret, κέρδισε μέσα σε δώδεκα μήνες 3.000.000 δολάρια μένοντας πιο χαμηλά από τα «πρωτάκια».

Κάτια Γιαπαλάκη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...

Παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου με κουμπάρους τον Βαφειά και τη Σρόιτερ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Βασίλη Ράπτη,...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...
spot_img
spot_img