Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοκάκιας και αλκοολικός ο πρίγκιπας της Νορβηγίας

Ο πιο διαβόητος πρίγκιπας της Νορβηγίας αναγκάστηκε να ομολογήσει...

Η Λατινοπούλου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη woke ατζέντα στα...

«Υπάρχει ο άνδρας και η γυναίκα, ο πατέρας και...

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος κάνει πρόβες για… ζεϊμπεκιά σε...

Ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο; Κι όμως, ναι, θα το απολαύσουμε...

Το σχέδιο «βομβητές του Ισραήλ σε μέλη της Χεζμπολάχ»

Ενώ σήμερα αναμένεται το διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ...

Ποιο είναι το καλύτερο city break για εσάς;

Τι σημαίνει city break για εσάς; Προσαρμόστε το ταξίδι σας στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες για το βέλτιστο αποτέλεσμα στο ταξίδι σας!

Ποιος είναι ο καλύτερος προορισμός για ένα αξέχαστο city break από την καθημερινότητά σας;

Πολλές είναι οι πόλεις της Ελλάδας που έχουν να δώσουν πολλά σε κάθε άνθρωπο που αποφασίζει να τις επισκεφθεί. Μία όμως από τις πόλεις που έχει αφήσει σε κάθε Έλληνα ή ξένο που την έχει επισκεφθεί το στίγμα της, είναι σίγουρα η πολυφημισμένη Αθήνα. Δεν είναι τυχαίο γεγονός, εφόσον η Αθήνα είναι μια πόλη που τα έχει όλα. Είναι κατάλληλη γι’ αυτούς που λατρεύουν την διασκέδαση και την νυχτερινή ζωή, με το κέντρο της να έχει όλων των ειδών των clubs και των μουσικών σκηνών. Είναι όμως κατάλληλη και γι’ αυτούς που την χρησιμοποιούν σαν βάση τους για να πετάγονται σε όλα τα κοντινά νησιά και σε όλους τους υπόλοιπους κοντινούς προορισμούς. Είναι όμως και μία πόλη που μπορείς να περάσεις καλά και τον χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι με τα προάστιά της να έχουν πανέμορφες παραλίες, αλλά και τα βουνά που την περικυκλώνουν να προσφέρονται για αυτούς που αγαπούν την πεζοπορία και την περιπέτεια. Όποια λοιπόν και αν είναι τα ενδιαφέροντά σας, να είστε σίγουροι ότι αφού βρείτε τα Αθήνα Θεσσαλονίκη αεροπορικά εισιτήρια που σας χρειάζονται για να φτάσετε σε αυτήν, όλα τα υπόλοιπα θα κυλήσουν ακριβώς όπως τα θέλετε ή όπως τα έχετε προγραμματίσει. Η Αθήνα είναι μία πόλη που προφέρεται για την δημιουργία καινούργιων και διασκεδαστικών αναμνήσεων με φίλους ή με την οικογένειά σας.

2

Πώς να κάνετε την καλύτερη απόδραση από την πόλη που ζείτε χωρίς άγχος και δυσάρεστες εκπλήξεις;

Οι παγκοσμίου φήμης πόλεις της Ελλάδας, κάθε χρόνο γίνονται ακόμη πιο γνωστές αφού τα μοναδικής ομορφιάς αξιοθέατα που έχουν να προσφέρουν γίνονται πόλος έλξης για πολλούς ξένους αλλά και ντόπιους ταξιδιώτες. Για πολλούς βέβαια δεν είναι μόνο τα αξιοθέατα που παίζουν σημαντικό ρόλο για μία εξόρμηση μακριά από το μέρος που ζουν, αλλά παίζει και το φαγητό αλλά και ο τρόπος διασκέδασης. Για να μη έχετε λοιπόν καμία έκπληξη που μπορεί να προκαλέσει σε εσάς τους φίλους ή την οικογένειά σας καμία δυσφορία, αφιερώστε χρόνο για να ψάξετε ότι ακριβώς χρειάζεται για να περάσετε καλά, από τα αεροπορικά εισιτήρια σας μέχρι τον τρόπο που θα μετακινήστε. Ξεκινώντας να σχεδιάζετε την απόδρασή σας σίγουρα κλείστε αρχικά το εισιτήριό σας και έπειτα το μέρος που θα μείνετε αλλά και τον τρόπο που θα κινήστε. Αν εξασφαλίσετε όλα τα παραπάνω, είναι σίγουρο ότι θα γευτείτε ξέγνοιαστες διακοπές γεμάτες καινούργιες εμπειρίες που μπορεί να διαρκούν από μία ημέρα μέχρι και μερικές εβδομάδες. Δεν πρέπει να αγχώνεστε, αφού υπάρχουν site με οδηγούς διακοπών που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν σε αξιοθέατα και επιχειρήσεις με την μεγαλύτερη βαθμολογία παλαιότερων ταξιδιωτών. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε τα καλύτερα μέρη για φαγητό, διαμονή και τι να κάνετε στην πόλη που έχετε επιλέξει να πάτε για λίγες ημέρες μακριά από το σπίτι σας. Όπως εύκολα μπορείτε να καταλάβετε το κινητό σας είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την κάθε εξόρμησή σας εφόσον μπορεί να λειτουργήσει σαν ένας άψογος και πάνω από όλα ανέξοδος ταξιδιωτικός οδηγός.

3

Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς ελληνικοί προορισμοί για ολιγοήμερες και κοντινές διακοπές;

Σίγουρα η Κρήτη, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι τρεις από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ελλάδας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και οι μόνοι που αξίζουν. Σε αντίθεση με τον χειμώνα, το καλοκαίρι τα νησιά είναι αυτά που έχουν την τιμητική τους. στην Ελλάδα έχουμε το ευτύχημα να έχουμε πάρα πολλά νησιά με τα περισσότερα από αυτά να βρίσκονται πολύ κοντά σε αστικά κέντρα. Η Αίγινα, ο Πόρος και η Σαλαμίνα είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από τα νησιά που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, ενώ η Θάσος και η Σαμοθράκη είναι πολύ κοντά στην Θεσσαλονίκη και είναι δύο νησιά που σίγουρα θα σας κλέψουν την καρδιά. Αναφορικά με την Κρήτη, είναι σίγουρα ένα πολύ όμορφο νησί αλλά και τα μικρότερα που την περικλείουν όπως τα Κύθηρα και η Κάρπαθος είναι εξίσου όμορφα και άξια να τα επισκεφτεί κανείς. Από όλα τα παραπάνω μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε ότι σε όποια μεγάλη πόλη της Ελλάδας και αν μένεις είναι σίγουρο ότι μπορείς να επισκεφθείς πολλά μέρη που υπάρχουν γύρω τους στα οποία μπορείς να περάσεις από κάποιες ώρες μέχρι και κάποιες εβδομάδες αν υπάρχει ο διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Νίκος Παππάς: Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χώρισε από την «Τζέσικα Ράμπιτ» του Open!

Η λαϊκή φράση «καρδιά αγκινάρα» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...

Καλημέρα με μαμάδες, λουλούδια και κοιλίτσες – Απ’ όλα είχαν οι… αδιάφορες πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών

Πρεμιέρες με συντρόφους, μαμάδες, εγκυμοσύνες κι... έναν Στέφανο Κασσελάκη...