Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025

Τσορτέκης – Μαυρίδου μαζί και στο σανίδι!

Μπορεί να είναι μαζί στη ζωή, όπως σας αποκάλυψε...

Το ιδανικό μακιγιάζ για το βράδυ της Ανάστασης με προϊόντα κάτω των...

Μπορεί ο καιρός ακόμα να παλεύει να φέρει την...

Νιώσαμε την «ανάσα» του Αγίου Νεκταρίου

Η αποστολή μας στο Κάιρο της Αιγύπτου με αφορμή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το M. Σάββατο 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζουν,...

Λεωνίδας Κακούρης: «Απείχα 10 χρόνια από την τηλεόραση αλλά δεν ήταν δική μου ευθύνη»

«Ο αντίζηλός μου είναι ο περσινός μου γιος στις ‘Άγριες Μέλισσες”, ο Γιάννης Κουκουράκης»

Ο Λεωνίδας Κακούρης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη ζωή, την καριέρα και το ρόλο του στη σειρά «Μαύρο Ρόδο».

«Πριν την επιστροφή μου είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση. Δεν ήταν δική μου ευθύνη, δεν αρνήθηκα πρόταση, δεν είπα όχι σε ρόλο. Άκουγα είναι πολύ καλός ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι εμπορικός. Έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή, να δώσω στη μετοχή μου ονομαστική και οικονομική αξία, δε γίνεται από τη μια στην άλλη. Ένας ηθοποιός με γερές θεατρικές βάσεις έχει την ικανότητα να μπορεί να προσαρμοστεί οπουδήποτε και να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην Ελλάδα δεν μπορεί να υπάρξει μεγάλο διάστημα για να κάτσει ένας ηθοποιός. Ένας ηθοποιός που δουλεύει στο εξωτερικό, που το budget είναι διαφορετικό, μπορεί να μείνει εκτός δουλειάς και 5 χρόνια. Εδώ που υπάρχει μια μικρή ιδιοτεχνεία, χρειάζεται να δουλεύουμε πολύ περισσότερο. Ευελπιστώ οι σειρές να αναβαθμιστούν, κυρίως οικονομικά, να έχουμε ωραίο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και να ξεφύγουμε από τα σύνορα της Ελλάδας».

Όσο για το ρόλο του στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» αποκάλυψε: «Είμαι ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη σημερινή εποχή σε μια επαρχιακή πόλη. Δεν είναι μόνος, υπάρχουν αντίζηλοι. Ο αντίζηλός μου είναι ο περσινός μου γιος στις ‘Άγριες Μέλισσες”, ο Γιάννης Κουκουράκης. Ήταν μονόδρομος να πάω στο “Ρόδο” ήμουν “μελισσούλα”. Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό.

Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νκικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές. Έχουμ βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η “γυναίκα” μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».



{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Ελληνες celebrities που βρίσκονται στα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα για τις πασχαλινές διακοπές τους

Celebrities σε πασχαλινές διακοπές στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα....

Λουίζα Μπατίστα: Η ζωή εν τάφω μιας ξεχασμένης σταρ…

Τυφλή, έχοντας ήδη πατήσει τα 96 χρόνια της και...

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Ινα Ταράντου: Κυριακή του Πάσχα με ταξίδι στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα

Η Ινα Ταράντου μάς ταξιδεύει στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα! Οι...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Ρεκόρ για το μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Ταξίδεψε στην Κίνα για μιάμιση μέρα ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος,...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...
spot_img
spot_img