Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η Βάνα ζητάει από την Άννα να ξαναφέρει σε επαφή...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Η Βάνα ζητάει από την...

Νίκος Παλαιοκώστας, η τελευταία έξοδος…

Με απόντα τον καταζητούμενο με διεθνή εντάλματα σύλληψης αδερφό...

Αισιόδοξοι οι γιατροί για το δεξί μάτι του Αρη Μουγκοπέτρου που τραυματίστηκε...

Τα πρώτα σημάδια αισιοδοξίας διαφαίνονται για την κατάσταση του...

ΛΕΞ: Πάνω από 55.000 εισιτήρια πουλήθηκαν μέσα σε 20 λεπτά για τη...

Ποια Βίσση; Πάνω από 55.000 εισιτήρια πουλήθηκαν μέσα σε...

Απασφάλισε ο Μικρούτσικος on air: «Δεν ήρθα εδώ ούτε κουκουλώνω, ούτε να γλείφω καταστάσεις»

«Ισχυρές παρουσιάστριες ήταν εκεί δίπλα στη Σπυροπούλου για να ευνοηθούν»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το ξέσπασμά του κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου επανήλθε με νέες δηλώσεις.

«Πιστεύω ότι όλα ξεκίνησαν από μια ατυχή συνέντευξη που δόθηκε στην Ελένη Μενεγάκη. Πιστεύω πως αν δεν είχε πει πως είχε μετανιώσει, δεν θα είχε συζητηθεί. Επειδή τέθηκε έτσι όμως, και εγώ στην προηγούμενη εκπομπή έβγαλα ολόκληρο λογύδριο», είπε ο παρουσιαστής.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει: «Το χρεώθηκα εγώ το λογύδριό σου. Είπες κάτι εσύ κι εγώ την πλήρωσα. Τα έβαλαν μαζί μου επειδή δεν σε σταμάτησα. Εγώ δεν σε σταματώ όταν λες και για μένα αρνητικά πράγματα. Για όλους μπορείς να πεις. Είσαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος».

Και ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Θα μιλήσω και θα πω τα κακώς κείμενα, είτε με περιλαμβάνουν, είτε δεν με περιλαμβάνουν είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μου και συστατικό σταθερό από την πρώτη ημέρα που κάνω τηλεόραση. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα είμαι. Δεν ήρθα εδώ ούτε να στρογγυλεύω, ούτε να ωραιοποιώ, ούτε κουκουλώνω, ούτε να γλείφω καταστάσεις. Εγώ είμαι αυτός που είμαι! Καταλαβαίνω να με εκτιμούν καταλαβαίνω και να μην με εκτιμούν, δεν θα παίξω ρόλο. Την προηγούμενη φορά, ήμουν οξύς. Αυτό το πράγμα γενικεύτηκε, ο καθένας είπε την άποψή του.

Αν ήμουν εκείνη την περίοδο στον Alpha επειδή ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν κουμπάρος μου, θα του τα είχα πει έξω από τα δόντια. Θα του έλεγα ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αρκεί αυτό να μην επηρεάζει τις ισορροπίες και την πραγματικότητα που υπάρχει. Αν κάποιος στηριγμένος σε μια εξουσία πάρει ένα μαχαίρι και παίρνει κεφάλια εγώ δεν θα αντιδράσω; Κι ας μην έχω αυτή τη δύναμη. (…) Αν είσαι ερωτευμένος και δεν βλέπεις πρέπει οι άνθρωποι που σε αγαπούν να σου μιλήσουν και να σε προστατέψουν. Ισχυροί άνθρωποι έγλειφαν τη συγκεκριμένη γυναίκα για να έχουν την εύνοια παραπάνω. Είναι ολοφάνερο, μην κάνετε ότι πέφτετε από τα σύννεφα. Ακόμα και ισχυρές παρουσιάστριες ήταν εκεί δίπλα της για να ευνοηθούν».




{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...
spot_img
spot_img