Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

Κοιμηθείτε γυμνοί!

Η ζέστη δεν είναι ο μοναδικός λόγος που καλό...

«Είμαι εδώ»: Το νέο τραγούδι των 1550 είναι αφιερωμένο στον Μάνο Ξυδούς

Οι 1550, το δημοφιλές συγκρότημα που έχει γράψει τη...

«Ο Τιμωρός»: Η Ναταλία ομολογεί: εγώ σκότωσα τη Δομινίκη!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος έχει ακούσει την Έλλη...

«Ορφανή» από… Μαμά θα μείνει η ΕΡΤ

Τέλος οι «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ! Η εκπομπή ρίχνει, σύμφωνα...

Η Βούλα Πατουλίδου έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις με τις ενδυματολογικές επιλογές της

Λάμπεις... Βούλα μου

Η Βούλα Πατουλίδου ίσως έχει τον καλύτερο και πιο «ευφάνταστο στιλίστα» στον κόσμο, ίσως, πάλι, να ντύνεται μόνη της. Αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Εκείνο που σίγουρα βλέπουμε όμως, και εμείς αλλά και όσοι τη συναντούν στις δημόσιες εκδηλώσεις, είναι ότι πιο χρωματιστή και λαμπερή δεν γίνεται! Κι αν, όπως λένε, το χρώμα στο ντύσιμο δείχνει τη χαρά και την αισιοδοξία όσων το φορούν, τότε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Με ένα εντυπωσιακό παλτό, γεμάτο χρώματα, εμφανίστηκε προχθές στη γιορτή που έκανε το Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Αγιος Στυλιανός», που προσφέρει πολύτιμο κοινωνικό έργο φιλοξενώντας βρέφη προς υιοθεσία και αναδοχή. Μαζί της ήταν και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Ελενα Ράπτη – και αυτή με φούξια σακάκι, λιγότερο εντυπωσιακό όμως.

Η Βούλα Πατουλίδου ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις στη βόλτα που έκανε με το φοβερό πανωφόρι και στο χριστουγεννιάτικο bazaar του δημοτικού βρεφοκομείου. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη δυναμική αντιπεριφερειάρχη, που υπήρξε η πρώτη γυναίκα χρυσή ολυμπιονίκης στη χώρα, να ντύνεται εξτρίμ και με ιδιαίτερο γούστο, όμως αυτό το παλτό συζητήθηκε πολύ, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη. Πολλές το ζήλεψαν κι άλλες που δεν τολμούν να ντυθούν ανάλογα το σχολίασαν με κακεντρέχεια.

Το αυτί της Βούλας Πατουλίδου όμως δεν ιδρώνει, όπως χαρακτηριστικά λέει ο λαός. Ντύνεται όπως θέλει και ακολουθεί το δόγμα «σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε»!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...
spot_img
spot_img