Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

Κοιμηθείτε γυμνοί!

Η ζέστη δεν είναι ο μοναδικός λόγος που καλό...

«Είμαι εδώ»: Το νέο τραγούδι των 1550 είναι αφιερωμένο στον Μάνο Ξυδούς

Οι 1550, το δημοφιλές συγκρότημα που έχει γράψει τη...

«Ο Τιμωρός»: Η Ναταλία ομολογεί: εγώ σκότωσα τη Δομινίκη!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος έχει ακούσει την Έλλη...

«Ορφανή» από… Μαμά θα μείνει η ΕΡΤ

Τέλος οι «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ! Η εκπομπή ρίχνει, σύμφωνα...

Συγκινεί η Πέγκυ Ζήνα: «Θα πήγαινα οπουδήποτε για να αποκτήσω ένα μωρό»

«Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν την Ηλέκτρα. Ήταν σαν να ξεκίνησε τότε η ουσιαστική ζωή μου»

Η Πέγκυ Ζήνα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και αναφέρθηκε στην απόκτηση της κόρης της, Ηλέκτρας.

«Όταν ήρθε η Ηλέκτρα, μετρούσαμε 15 χρόνια σχέσης με τον Γιώργο. Το κάναμε όταν θέλαμε να το χαρούμε, να το ζήσουμε και να το επισφραγίσουμε. Μάλλον έπαιζε και το θέμα του παιδιού, ήμασταν λίγο παραδοσιακοί σε αυτό. Αν και όταν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε σκοπό ακόμα να κάνουμε παιδί.

Έζησα αυτό το “πότε θα κάνεις παιδί;” ενώ ήμουν μόλις 31-32. Δεν ήθελα να το μεγαλώσουν όμως γιαγιάδες και νταντάδες το παιδί, για να δουλεύω εγώ 5 ημέρες τη βδομάδα. Όταν όμως έγινε μετά την κρίση 2 ημέρες στη νύχτα, τότε θεώρησα ότι είμαι πολύ σωστή μαμά, που δουλεύει μόνο 2 μέρες, ήταν πιο εύκολο. Και ήθελα να αφιερωθώ πια εκεί».

Και πρόσθεσε: «Συνήθως οι τραγουδίστριες που γίνονται μαμάδες εξαφανίζονται. Συνήθως είναι δύσκολο να επανέλθουν μετά. Είναι λίγο άδικο αυτό που συμβαίνει στις εργαζόμενες μητέρες και ειδικά σε αυτές που βρίσκονται κάτω από τα φωτά. Το έφαγα λοιπόν αυτό, ενώ όλα έγιναν στην πολύ σωστή στιγμή για μένα, δηλαδή στα 35. Άρχισα να το σκέφτομαι πολύ έντονα στα 34 και στα 35 ήρθε. Δεν θυμάμαι πώς ήμουν πριν την Ηλέκτρα. Ήταν σαν να ξεκίνησε τότε η ουσιαστική ζωή μου. Είμαι απ’ τις γυναίκες που ήθελα πάντα να γίνω μαμά. Από μωράκι έπαιζα με τις κούκλες μου και έκανα ότι έχω παιδί. Και να μη μου τύχαινε εύκολα – δόξα τω Θεώ δεν δυσκολεύτηκα – θα το πήγαινα οπουδήποτε για να αποκτήσω ένα μωρό».



{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...
spot_img
spot_img