Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025

Το ζευγάρι Ελλήνων που παρά τα προβλήματα ακοής, έκανε τον γύρο του...

Τον γύρο του κόσμου σε 59 ημέρες έκαναν η...

«VIΠ – Καλά γεράματα»: «Τα προσκοπάκια»

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «VIΠ – Καλά γεράματα».Ο Μάκης...

Τα top trends στο μακιγιάζ για να απογειώσεις τη θηλυκότητα και τη...

Αφού παρακολουθήσαμε όλες τις τελετές βραβείων και θαυμάσαμε όλα...

«Ελεγεία της μνήμης»: Το έργο του Νικ Πέιν για πρώτη φορά στην...

Ο Θεατρικός Οργανισμός «Νέος Λόγος» και το Studio Μαυρομιχάλη...

Νέα ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια από τον Όθωνα Παπαδόπουλο

Η μητέρα, ο πατριός και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου εξαπολύουν «πυρά» κατά του Παπαδόπουλου και του Λύτρα

Σε σίριαλ εξελίσσεται η διαμάχη του πρώην συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθωνα Παπαδόπουλου, με τον διάδοχό του Αλέξη Κούγια, τον οποίο κατηγορεί ότι «αγόρασε» την υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας για τη δολοφονία των τριών παιδιών της.

Μία ημέρα μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τη γραπτή δήλωση του προκατόχου του περί αγοράς της υπόθεσης Πισπιρίγκου, ο κ. Παπαδόπουλος επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, κατηγορώντας τον για «συκοφαντικό παραλήρημα» και προαναγγέλλοντας την τέταρτη κατά σειρά μήνυση εις βάρος του κ. Κούγια.

«Ακόμη μία φορά προσπαθεί αποτυχημένα να με εμπλέξει με συναδέλφους δικηγόρους, δημοσιογράφους, παρουσιάστριες, κατηγορουμένους, υποθέσεις που δεν έχω χειριστεί ποτέ και ούτε ενδιαφέρθηκα ποτέ να αναλάβω, καθώς και ιατροδικαστές, εκ των οποίων άλλους δεν γνωρίζω και άλλους γνωρίζω πολύ καλά, ενώ λασπολογεί κατά τρόπο παραληρηματικό, εμμονικό και επίμονο. Αντί να ασχολείται με τον χειρισμό της υπόθεσης που έχει αγοράσει, εξακολουθεί να ασχολείται μαζί μου. Θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες. Πολύ σύντομα» αναφέρει στη νέα γραπτή δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Παπαδόπουλος είχε αναφέρει ως προς την «αγορά» της υπόθεσης από τον Αλέξη Κούγια: «Η υπόθεση Πισπιρίγκου δεν του ανατέθηκε. Την αγόρασε. Την αγόρασε, όταν έκρινε ότι θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει για να εξασφαλίσει τις προσωπικές του επιδιώξεις, που, όπως αποδεικνύεται, είναι να περιφέρεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς και παράθυρα κατηγορώντας τους πάντες για να διαφημίζει τον εαυτό του».

Στη δήλωση αυτή απάντησε ο Αλέξης Κούγιας με μήνυση εις βάρος του Οθωνα Παπαδόπουλου για το αδίκημα της απιστίας, ενώ στο πλευρό του είναι η οικογένεια της κατηγορουμένης. Η μητέρα, ο πατριός και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου εξαπολύουν «πυρά» κατά των πρώην συνηγόρων της κατηγορούμενης Οθωνα Παπαδόπουλου και Απόστολου Λύτρα, με τους οποίους έχει έρθει σε αντιπαράθεση τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Κούγιας.

Σε μακροσκελή χθεσινή δήλωσή τους χαρακτηρίζουν «αδίστακτους» τους δικηγόρους Οθωνα Παπαδόπουλο και Απόστολο Λύτρα και σημειώνουν: «Προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Ελληνα ποινικολόγου και δικηγόρου της κόρης και αδελφής μας Σ.Π. κ. Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας συγχρόνως να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδελφής μας».

Όπως, μάλιστα, ισχυρίζονται: «Τους δικηγόρους Παπαδόπουλο, Λύτρα αλλά και έναν ανεκδιήγητο Ιωάννου μάς τους επέβαλαν ουσιαστικά εκβιάζοντας και παραπλανώντας μας η Ζήνα Κουτσελίνη και ένας δημοσιογράφος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...