Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

«Αυλαία» στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την Κατερίνα Ευαγγελάτου

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών...

Νέα επιτυχία για τον Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Η αγάπη δεν πουλιέται»

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα τραγούδι που...

«Ο Τιμωρός»: Πυροβολούν τον Μάρκο!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος συγκλονίζεται από την αποκάλυψη...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Στο χειρουργείο ο Νικόλαος

O πρίγκηπας ένιωσε αφόρητους πόνους και υποβλήθηκε σε αφαίρεση χολής

Λαχτάρα για την τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, καθώς ο πρίγκιπας Νικόλαος μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες νωρίς το πρωί σε ιδιωτική κλινική, με αφόρητους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς!
Οι γιατροί που τον παρακολουθούν και αύριο θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν με ιατρικό ανακοινωθέν όλα τα τελευταία νέα για την υγεία του πρίγκιπα διέγνωσαν πως ο Νικόλαος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τη χολή του, γι’ αυτό κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί. Ετσι, έπειτα από συνεννόηση τόσο με τον ίδιο όσο και με το περιβάλλον του, προχώρησαν σε αφαίρεση της χολής, με αποτέλεσμα ο ασθενής να αισθανθεί αρκετά καλύτερα λίγες ώρες αργότερα.

Το πρόβλημα με τη χολή ήταν κάτι που είχαν διαγνώσει οι γιατροί εδώ και μερικούς μήνες, καθώς σε εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο Νικόλαος είχαν ανακαλύψει πως μελλοντικά θα τον ταλαιπωρούσε κι έτσι θα έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Λίγες ημέρες μετά τους εορτασμούς στη χώρα μας για τα πενήντα χρόνια γάμου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας, οι ενοχλήσεις του Νικόλαου άρχισαν να είναι πιο συχνές κι έντονες, με αποτέλεσμα το ξημέρωμα της Πέμπτης να κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που εκδηλώθηκε το πρόβλημα, στο πλευρό του βρίσκεται η αγαπημένη του σύζυγος Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία δεν φεύγει λεπτό από κοντά του, τόσο για να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις σε σχέση με την υγεία του όσο και για να του μεταφέρει τα μηνύματα από συγγενείς και φίλους που θέλουν να μάθουν όλα τα τελευταία νέα. Με την Τατιάνα έχουν επικοινωνήσει και τα τέσσερα αδέλφια του Νικόλαου, ο Παύλος, η Αλεξία, η Θεοδώρα και ο Φίλιππος, οι οποίοι αμέσως μετά την οικογενειακή γιορτή επέστρεψαν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...
spot_img
spot_img