Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025

Ο Θοδωρής Ζευγαράς στα χνάρια της αδερφής του Λένας

Στα χνάρια της αδερφής του βαδίζει ο Θοδωρής Ζευγαράς,...

Comeback στο γυαλί για τον Κυριακίδη

Ο κυρ Ηλίας (κατά κόσμον Βλαδίμηρος Κυριακίδης) έρχεται με...

Λίτσα Πατέρα μ’ ένα παράπονο πικρό…

Ενα υποδόριο παράπονο άφησε η αγαπητή αστρολόγος Λίτσα Πατέρα,...

Ολα ανοιχτά για «Super Κατερίνα» και Παπακωστοπούλου

Μυστήριο για την ξανθιά ρεπόρτερ της πρωινής ζώνης! Ποιο...

Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη: Η fit βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού

«Ηταν μια από τις τελευταίες μου ευκαιρίες για να πετύχω ένα παιδικό μου όνειρο»

Το παιδικό της όνειρο πήρε σάρκα και οστά και για τους επόμενους μήνες θα φορά το στέμμα της και θα σεργιανίζει την πόλη της Πάτρας, καθώς ανακηρύχθηκε και επίσημα ως η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2023!

Ο λόγος για την πανέμορφη Κατερίνα Βενέρη – Σιούλη, αθλήτρια στίβου της Παναχαϊκής Γ.Ε., απόφοιτη Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Τρίκαλα), μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ασκηση, Εργοσπιρομετρία και Αποκατάσταση», στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Τμήμα Ιατρικής Λάρισας), με σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεία σε αθλητικούς αγώνες.

Αλλωστε η οργανωτική επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι, τα οποία, όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση, είχαν επίσης βαρύνοντα ρόλο. «Εκανα την αίτησή μου για να θέσω υποψηφιότητα ως βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού όχι την τελευταία μέρα, αλλά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Είπα να το κάνω, δεν είχα να χάσω κάτι και ίσως να ήταν μια από τις τελευταίες μου ευκαιρίες για να πετύχω ένα παιδικό μου όνειρο» ανέφερε σε δηλώσεις της στο τοπικό σάιτ patrasevents.gr και πρόσθεσε: «Δεν το περίμενα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με κάλεσαν αρχικά για συνέντευξη ως μία από τις βασικές υποψήφιες για τη θέση και μόλις πριν από κάποιες ώρες με ειδοποίησαν ότι με επέλεξαν για να πάρω φέτος το στέμμα της βασίλισσας».

Η πανέμορφη γυμνάστρια και αθλήτρια του στίβου δεν κρύβει τη χαρά της. «Είναι τιμή για μένα που θα έχω αυτόν τον ρόλο και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...

Ρεκόρ για το μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Ταξίδεψε στην Κίνα για μιάμιση μέρα ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος,...
spot_img
spot_img