Παρασκευή, 28 Μαρτίου, 2025

Κατερίνα Καινούργιου: Η παρουσιάστρια φεύγει από την «ομπρέλα» του Κοκλώνη και κάνει...

Η Κατερίνα Καινούργιου κάτω από την ομπρέλα του Alpha...

Η Μαγγίρα μίλησε για το διαζύγιο από τον ΑΝΤ1!

Για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 μίλησε για...

Δεν είναι αυτό που νομίζεις! – Ο σεβασμός τελειώνει εκεί που αρχίζει...

Η δική μου ιστορία είναι βαριά. Από εκείνες τις...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Συγκλονίζει η Μαρίζα Ρίζου: «Έφτασα σε ένα σημείο, μικρής ματαίωσης»

«Εγώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για να μην είμαι εγκλωβισμένη από το παρελθόν»

Η Μαρίζα Ρίζου, έδωσε μια συνέντευξη – κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «The 2night show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η όμορφη τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία που έχει ξεκινήσει αλλά και στην δύσκολη περίοδο που πέρασε: «Εγώ ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για να είμαι ελεύθερη, και δεν εννοώ ελεύθερη χωρίς δεσμό, εννοώ να μην είμαι εγκλωβισμένη από το παρελθόν. Αν εγώ έχω κάνει μία σχέση ή οι γονείς μου –πες ότι δεν είχαν καλή σχέση– αυτό ήταν ένα δεδομένο που παίρνει ένα παιδί.

Γι’ αυτό πολλές φορές ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον, το πιο πιθανό είναι ότι θα επαναλάβει ένα κακοποιητικό περιβάλλον. Αν δεν αποφασίσει ο ίδιος πως θέλει να ζήσει ή αν δεν πάει να το δουλέψει αυτό το πράγμα, το πιο πιθανό είναι να επαναλαμβάνει αυτό το μοτίβο. Έφτασα σε ένα σημείο, μικρής ματαίωσης και υπαρξιακής κρίσης πριν από ένα – δύο χρόνια. Κατέληξα πως όλα αυτά έχουν πολύ μεγάλη σημασία και είναι υπέροχα, αλλά το ότι έχω τους ανθρώπους μου και το χωριό μου και μοιράζομαι τη ζωή μου και συμπορεύομαι για μένα αυτό είναι το πιο πολύτιμο και το πιο σπουδαίο».

Η Μαρίζα Ρίζου, αναφέρθηκε επίσης στα όνειρά της: «Έχουν εκπληρωθεί αρκετά από αυτά που οραματιζόμουν και νιώθω φοβερή ευγνωμοσύνη γι’ αυτό, έχουν πραγματοποιηθεί με τον τρόπο που οραματιζόμουν, ο τρόπος που κάνω το Live, που είναι ας πούμε ο τρόπος που το κάνει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, τον οποίο λατρεύω και αγαπώ, όπως και ο Φοίβος, που στο Live έχει έναν αλληλοσεβασμό και μία σύνδεση, το λατρεύω αυτό που συμβαίνει. Έχω μία ομάδα απίστευτη με τους οποίους είμαστε όλα τα χρόνια μαζί».

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια η ίδια απάντησε: «Θα ήθελα να κάνω ότι κάνω με την ψυχή μου. Παλαιότερα ήμουν πολύ αρνητική. Δεν ήθελα με τίποτα. Νομίζω μετά την ψυχοθεραπεία που κατάλαβα όντως τη δύναμή μου, δεν είχα ανάγκη να είμαι επιθετική, είμαι πολύ ανοιχτή στη ζωή».





{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Gay bar «ναυάγιο» για διοικητή τμήματος της ΓΑΔΑ

Στο «βερολινέζικο» γκέι κλαμπ της κακόφημης πλατείας Βάθη, με...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Πάταγος με το ντουέτο Φουρέιρα και Μάστορα

«Σαρώνει» το ντουέτο της Ελένης Φουρέιρα με τον Χρήστο...