Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

28χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου στην Πετρούπολη

Οι δράστες κακοποίησαν διαδοχικά την κοπέλα με την απειλή όπλου

Φρίκη προκαλούν οι περιγραφές μιας 28χρονης, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άγνωστους άνδρες, οι οποίοι την κακοποίησαν διαδοχικά με την απειλή όπλου μέσα στις τουαλέτες γνωστού κλαμπ στην Πετρούπολη!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ η 28χρονη διασκέδαζε με μια φίλη της στο νυχτερινό μαγαζί Σφαίρες. Οπως είπε η νεαρή γυναίκα στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πετρούπολης, οι δύο δράστες, που βάσει της περιγραφής που έδωσε είναι Ρομά, την παρενοχλούσαν για αρκετή ώρα. Ωστόσο, η νυχτερινή έξοδος με τη φίλη της πήρε εφιαλτική τροπή όταν αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα. Τότε, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, την ακολούθησε ο ένας εκ των δύο δραστών και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Για τα επόμενα λεπτά η κοπέλα μάταια προσπαθούσε να πείσει τον άγνωστο άνδρα να σταματήσει να την παρενοχλεί και να την αφήσει να φύγει, λέγοντάς του, μεταξύ άλλων, ότι είναι παντρεμένη! Εκείνος, ξαναμμένος καθώς ήταν, συνέχισε να την παρενοχλεί, ενώ κάποια στιγμή έβγαλε όπλο και την οδήγησε στην τουαλέτα, όπου την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή παρά τη θέλησή της. Ο εφιάλτης, όμως, της 28χρονης είχε και συνέχεια, καθώς, λίγο αφότου ο βιαστής της βγήκε από την τουαλέτα, μπήκε ο δεύτερος δράστης, ο οποίος πιθανότατα είχε ειδοποιηθεί από τον πρώτο.

Οσα ακολούθησαν θα στοιχειώνουν για πάντα την άτυχη γυναίκα, η οποία δεν περίμενε την τροπή που θα έπαιρνε η βόλτα με τη φίλη της. Κατά τα λεγόμενά της, μην έχοντας ξεπεράσει ακόμη το σοκ από τον πρώτο βιασμό, διαπίστωσε έντρομη ότι και ο δεύτερος άνδρας οπλοφορούσε! Μάλιστα και εκείνος τη βίασε με την απειλή όπλου, με αποτέλεσμα να βρεθεί λίγη ώρα αργότερα έξω από το μαγαζί σε άθλια κατάσταση, ενώ οι δράστες είχαν προλάβει να γίνουν «καπνός»!

Λίγο προτού η κοπέλα καταρρεύσει, την εντόπισε ένας διερχόμενος και τη βοήθησε να πάει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια όσα πέρασε στα χέρια των δύο αγνώστων σεξουαλικών αρπακτικών. Εν συνεχεία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Σε μια προσπάθεια να πέσει άπλετο φως στην ανατριχιαστική υπόθεση, το Τμήμα Ασφαλείας Πετρούπολης ανέλαβε να ερευνήσει τις καταγγελίες της άτυχης 28χρονης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα