Σάββατο, 12 Απριλίου, 2025

Προσχεδιασμένο το έγκλημα από τον 75χρονο που έχασε το σπίτι του στη...

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι εξελίξεις στην υπόθεση του φονικού...

«Δίχτυα» ΑΝΤ1 στην ωραία Ελένη

Με ένα λαμπερό βραδινό σόου θα επανέλθει η Ελένη...

Ασθενής «πειραματόζωο» της «δόκτορος των πεπτιδίων»

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θρίλερ που εξελισσόταν επί...

Από… βασικιά guest στον… γάμο του

Ακου να δεις, φιλενάδα, τι έχω να σου πω!...

Η Καλτσή «γκαζώνει» στη μικρή οθόνη

Τα κορίτσια με ρόδες πάνε παντού! Η πολυαναμενόμενη παραγωγή «Στα 4», με πρωταγωνίστρια τη Γεωργία Καλτσή, θα κάνει πρεμιέρα στο ΑΝΤ1+ με διπλό επεισόδιο στις 3 Μαρτίου.

Η νέα σειρά είναι μια πρωτοποριακή κωμωδία που δίνει γροθιά στα στερεότυπα και γράφει ιστορία στην ελληνική μυθοπλασία, έχοντας για πρώτη φορά ως βασικό χαρακτήρα ένα άτομο με αναπηρία. Ως γνωστόν, η Γεωργία Καλτσή στις 9 Μαρτίου του 2015 βγήκε ζωντανή από ένα τροχαίο που έχει μείνει γνωστό ως «το τροχαίο της Κηφισίας», το οποίο την έκανε να ζει πια τη δραστήρια ζωή της σε αναπηρικό αμαξίδιο. Η πληθωρική και ασταμάτητη Γεωργία Καλτσή έμαθε να ζει από την αρχή διεκδικώντας την ανεξαρτησία της, ακριβώς όπως η Στέλλα, ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει στην κωμική αυτή ιστορία.

Η Στέλλα καλείται να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή ως ανάπηρη γυναίκα, αντιμετωπίζοντας καθημερινά το χάος των αθηναϊκών πεζοδρομίων και του Ελληνικού Δημοσίου, τα ψευτολυπημένα βλέμματα των περαστικών και τον παραλογισμό των γονιών της, με τους οποίους αναγκάστηκε να μείνει ξανά έπειτα από χρόνια. Ωσπου μια νύχτα, αγανακτισμένη, παίρνει μια βαθιά ανάσα και αποφασίζει κάνει το μεγάλο βήμα (περίπου)… να ζήσει ανεξάρτητη.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένη η Καϊλή με τα Εμιράτα

Στο Αμπού Ντάμπι η Εύα Καϊλή, που παρά τα...

Ελπίδα Νίνου: Λέξη λέξη όσα κατέθεσε η σύζυγος του έκπτωτου TV σταρ

Στη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της...

Σκλάβες του sex με μάγισσα «μαντάμ»

Νεαρές «σκλάβες του σεξ» που «μαρτύρησαν» στα χέρια της...

Tο ελληνικό σεξοπάζαρο του Ντουμπάι

Μπορεί η ελληνική παροικία στο εμιράτο της χλιδής και...

Η Τάμτα, ο γάμος στα 14 της και ο Κασιδόκωστας

Μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον...
spot_img