Σάββατο, 29 Μαρτίου, 2025

«Ελεγεία της μνήμης»: Το έργο του Νικ Πέιν για πρώτη φορά στην...

Ο Θεατρικός Οργανισμός «Νέος Λόγος» και το Studio Μαυρομιχάλη...

Ο λόγος που ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπιασε από τους γοφούς 54χρονη σκηνογράφο

Τα πολλά κιλά του και την προχωρημένη ηλικία του...

Οι βρόμικοι πολεοδόμοι της Ρόδου «καίγονται» στο… 121!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του κυκλώματος Πολεοδομίας...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη...

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Συγκλονίζει η μητέρα του μηχανοδηγού: «Κοιμηθήκαμε με παιδί και ξυπνήσαμε χωρίς παιδί»

Η μητέρα του αδικοχαμένου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας μίλησε στο «Πρωινό».

«Κοιμηθήκαμε με παιδί και ξυπνήσαμε χωρίς παιδί. Τουλάχιστον σε εμάς έμεινε μια ελπίδα. Υπάρχουν και γονείς που έμειναν χωρίς ελπίδα. Θάψανε, άκουσα, δύο. Ή έθαψαν μοναχοπαίδια. Εγώ τώρα παλεύω, για να κρατήσω αυτό το παιδί όσο μπορώ υγιή γιατί αισθάνομαι ενοχές γιατί το φόρτωσα με τέτοιον πόνο για όλη του τη υπόλοιπη ζωή. Και κοιτάμε να το κάνουμε όσο πιο ανώδυνο γίνεται.

Διαβάστε επίσης: Αλιμπέρτη κατά Άδωνι Γεωργιάδη: «Καταλαβαίνεις άνθρωπέ μου τι είπες εκείνη την ώρα;»

Δεν μπορείς να αισθανθείς οργή για κανέναν. Λένε ότι είναι πολύ νωρίς. Μεθαύριο δεν ξέρω, μπορεί να τα σπάσεις όλα. Ίσως είναι και η άμυνα να μην ξεφύγουμε και αρχίσουμε να καταριόμαστε, να ουρλιάζουμε. Να κάνουμε πράγματα που θα κάνουν πολύ κακό και στον περίγυρό μας. Ξέρετε σε κάθε σπίτι πόσοι θρηνούν; Δεν είναι μάνα, πατέρας, αδερφός. Γύρω από αυτά τα παιδιά, υπήρχαν εκατοντάδες φίλοι, που έχουν μεγαλώσει μαζί. Δεν θέλω να με βλέπει να υποφέρω, να κλαίω, να καταριέμαι. Προτιμώ να πεθάνω εγώ, παρά να δώσω επιπλέον πίκρα στους γύρω μου ανθρώπους. Θα κοιτάξουμε να το διαχειριστούμε όσο βουβά μπορούμε.

Ήρθαν οι 15 μηχανοδηγοί να μας συλλυπηθούν ένα πρωινό και έβλεπα 15 παιδιά, που δεν ήταν κανένα πάνω από 30 χρονών, που ήταν οι συμμαθητές του. Και είχαν τον τρόμο στα μάτια τους. Κάποιοι κατέβηκαν από εμάς, ο Δημήτρης ανέβηκε και κάποιος θα τον αντικαθιστούσε. Ήταν θέμα τύχης.

Διαβάστε επίσης: Τους δύο σταθμάρχες που έφυγαν νωρίτερα από το πόστο «αδειάζει» ο κατηγορούμενος επιθεωρητής του ΟΣΕ

Ποιος από εμάς θα έλειπε. Ήταν μέσα στον τρόμο τα μάτια τους. Γιατί θα υποχρεωθούν να ξανά ανέβουν. Θα ξανά κοιμηθεί ποτέ γονιός; Θα ξανά χορτάσει φαΐ; Θα ξανά χαρεί; Δεν είχαμε ιδέα. Ιδέα. Θεωρούσαμε ότι ήταν το πιο ασφαλές μέσο. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι ο ρόλος του γονιού…».

Διαβάστε επίσης: Νέα αποκάλυψη βόμβα: «Ο σταθμάρχης δεν ήξερε να χειριστεί αυτόματα το σύστημα κυκλοφορίας»




{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Ερωτας, μπακαλιάρος & μωράκι για Παυλίνα Βουλγαράκη

Με την οικογένειά της και τον σύντροφό της ζωής...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Μέχρι και ο Ρέμος ενθουσιάστηκε από την άφιξη της sexy και ελεύθερης Θεοδωροπούλου στο NOX!

Μια σεξοβόμβα... έσκασε μύτη στο Nox κάνοντας πολλά ζευγάρια...