Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

«Αυλαία» στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για την Κατερίνα Ευαγγελάτου

Τέλος εποχής για την Κατερίνα Ευαγγελάτου στο Φεστιβάλ Αθηνών...

Νέα επιτυχία για τον Σταμάτη Γονίδη με τίτλο «Η αγάπη δεν πουλιέται»

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής μας παρουσιάζει ένα τραγούδι που...

«Ο Τιμωρός»: Πυροβολούν τον Μάρκο!

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Ο Μάρκος συγκλονίζεται από την αποκάλυψη...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Νέα μόδα selfies με αγουροξυπνημένους

Η απάντηση στο Ice Bucket Challenge με τους celebrities να ποζάρουν για να ενισχύσουν έτσι το έργο της UNICEF

Προτού προλάβουμε να ησυχάσουμε από τον καταιγισμό βίντεο με φιλανθρωπικά μπουγελώματα, γέμισαν τα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες δήθεν αγουροξυπνημένων και αμακιγιάριστων celebrities. Η νέα ιντερνετική μανία είναι εδώ, λέγεται #wakeupcall και έχει για άλλη μία φορά καλό σκοπό. Η «κλήση αφύπνισης», όπως θα μπορούσε να μεταφραστεί στα ελληνικά, απαιτεί από τους διασήμους να ανεβάζουν selfies την ώρα που ξυπνούν στο κρεβάτι, με στόχο να συγκεντρώσουν χρήματα για τη UNICEF και να αποτελέσουν αφορμή ώστε να γίνει γνωστό το έργο της οργάνωσης. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από το hashtag #WAKEUPCALL#UNICEF και την παρότρυνση «στείλτε το μήνυμα SYRIA στο 70007». Κάθε μήνυμα αποφέρει στη διεθνή οργάνωση γύρω στα έξι ευρώ, ενώ εναλλακτικά μπορεί κανείς να κάνει δωρεά στο σάιτ wakeupcall.

H Ναόμι Κάμπελ ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να ανεβάσουν φωτογραφία για τον καλό σκοπό. Ναι μεν εμφανίζεται ξαπλωμένη και φορώντας ένα λευκό νυχτικό, ωστόσο το πλούσιο μαλλί της και τα τονισμένα χαρακτηριστικά της δεν πείθουν ότι τράβηξε τη selfie μόλις άνοιξε τα μάτια της. Πιο πιθανό είναι να την είχε τραβήξει λίγο προτού κοιμηθεί. Πολύ πιο φυσική εμφανίζεται στη δική της φωτογραφία το μοντέλο Ντέιζι Λόου, ενώ η Κέλι Μπρουκ είναι εμφανές ότι δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να βάλει λίγη μάσκαρα.

Η Τζεμίμα Χαν, πρώην σύντροφος του Χιου Γκραντ και πρέσβειρα της UNICEF, ακολούθησε τους όρους του νέου challenge κατά γράμμα, κάνοντας μάλιστα και μια γκριμάτσα αυτοσαρκασμού. Η Χαν είναι αυτή που ξεκίνησε όλη αυτήν την καμπάνια προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά που έχουν φύγει ως πρόσφυγες από τη Συρία και βρίσκονται σε καταυλισμούς στην Ιορδανία. «Ο βασικός στόχος είναι να μαζευτούν χρήματα γι’ αυτά τα παιδιά. Συνάντησα Σύρους πρόσφυγες σε καταυλισμούς στην Ιορδανία την περασμένη εβδομάδα και η κατάσταση είναι απελπιστική» δήλωσε χαρακτηριστικά η Χαν, που παραδέχτηκε ότι δανείστηκε την ιδέα για το νέο φιλανθρωπικό challenge από το Ice Bucket, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 100.000.000 δολάρια για την έρευνα ενάντια στην Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση.

Κατερίνα Νικολοπούλου

 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου με κουμπάρους τον Βαφειά και τη Σρόιτερ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Βασίλη Ράπτη,...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...
spot_img
spot_img