Τρίτη, 29 Απριλίου, 2025

Γραφολόγος στη διαμάχη-μαμούθ των Παπαγεωργίου – Χριστοπούλου

Από το… μικροσκόπιο γραφολόγου θα περάσουν οι 67 επίμαχες...

«Άγιος έρωτας»: Η Κατρίν στριμώχνει τον Μαρκόπουλο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η Χλόη, θέλοντας να βοηθήσει...

Μοναδική εμπειρία για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR με το 7ο Ευρωπαϊκό...

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού ΑΚTOR στο Άμπου Ντάμπι περνάει από...

Οι Βούτες εκπέμπουν sos

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι από χθες ο οικισμός...

Νέο «πυρ» από «Μισθοφόρο» για την παραγωγή του «Survivor Αll Star»

Καταπέλτης για το «Survivor All Star» υπήρξε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «Μισθοφόρος», με αφορμή τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με κάποιους παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Μιλώντας σε space στο twitter, απάντησε στις ερωτήσεις των χρηστών και τόνισε πως η παραγωγή τον φοβάται και γι’ αυτό δεν τον αφήνει να βγει να μιλήσει στις εκπομπές.

«Δεν είναι ωραία όλα αυτά που βγαίνουν. Κακό κάνει στους παίκτες πιο πολύ, είναι σαν να τους ξεφτιλίζουν. Κι εγώ, αν καθόμουν και πείναγα παραπάνω, θα έτρωγα κι εγώ από τα σκουπίδια. Δεν είναι ωραίο να τρώω όμως από τα σκουπίδια και να με βγάζουν βίντεο. Είναι προσβλητικό, εμένα δεν μου αρέσει» σχολίασε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, απαντώντας έπειτα στους ισχυρισμούς του Γιώργου Λιανού ότι κάποιοι από την Ελλάδα πληρώνουν ντόπιους στον Αγιο Δομίνικο για να εκθέτουν τους παίκτες και την παραγωγή του reality.

«Αφού ο Λιανός μίλησε για εμβάσματα, ας πούνε ποιοι τα έδωσαν, να τελειώνει αυτό το παραμύθι» είπε. «Ο,τι είχα να πω, το έχω πει και μέσα και έξω. Οποτε θέλει η παραγωγή, να μας βγάλει τη ρήτρα των 150.000 στο συμβόλαιο, να μαζευτούμε σε live εκπομπή, στον Μουτσινά, στη Φαίη Σκορδά, και να κάτσουμε να τα συζητήσουμε. Οχι να βγαίνει ένας εκπρόσωπος Τύπου δικός τους και να λέει αυτά που θέλει και να κατακεραυνώνει παίκτες.

Ποιοι παίκτες φταίνε; Αμα η παραγωγή σού αφήνει τα σκουπίδια με το φαγητό, κι εγώ θα πάρω τη σακούλα και θα τη σκίσω. Δεν πρέπει να είναι εκεί η σακούλα. Οταν πεινάς, θα κάνεις πράγματα για να φας. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν έχουν διαρρεύσει βίντεο από το ’17; Γιατί δεν υπάρχουν!» πρόσθεσε ο «Μισθοφόρος», προκαλώντας, τέλος, την παραγωγή: «Αν τολμά, να με αφήσει να βγω να τα πω όλα… Αλλά με φοβούνται και δεν με αφήνουν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...

Παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου με κουμπάρους τον Βαφειά και τη Σρόιτερ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον δικηγόρο Βασίλη Ράπτη,...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...
spot_img
spot_img