Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025

VIP «γροθιά» στο bullying

Μια δυνατή εικόνα, ένα δυνατό μήνυμα: 60 πρωταθλήτριες και...

«Άγιος έρωτας»: Η Σμαρώ επισκέπτεται τη Θάλεια

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η Σοφία εξομολογείται στην Πετρούλα...

«Κοπανατζής» παιδοβιαστής για καφεδάκι

Λόγω «προβλημάτων υγείας» ο καταδικασμένος για τον βιασμό της...

Ακόμα ένα δυνατό unplugged με την υπογραφή «Νίκος Απέργης»

Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης με τις δυνατές...

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Στηβ μου λυτρώθηκε»

«Καλό ταξίδι, άρχοντα της νύχτας!»

Σε αποκαλύψεις αναφορικά με τον Στηβ Κακέτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από περίπου έναν μήνα νοσηλείας και δύο εγκεφαλικά επεισόδια, προχώρησε μέσω της εκπομπής της στον Alpha η Ναταλία Γερμανού.

Παράλληλα, η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε γίνεται!» μετέφερε για πρώτη φορά δημόσια το σχόλιο που έκανε για τον θάνατο του 73χρονου επιχειρηματία η πρώην γυναίκα του και μητέρα του γιου του, η γνωστή και ακριβοθώρητη ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα. «Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε, επειδή πραγματικά τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά, “να σου πω κάτι, ξεκουράστηκε.

Απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο. Γιατί υπέφερε πάρα πολύ”» είπε on air η Ναταλία Γερμανού και αμέσως μετά μοιράστηκε τη δική της εμπειρία με τον Στηβ Κακέτση. «Ηταν ένας άνθρωπος που έζησε τη νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας άρχοντα της νύχτας τη δεκαετία του ’60, του ’70 και του ’80. Το 2013 τον είχα φιλοξενήσει στο late night που έκανα στον ΑΝΤ1 “Η Γερμανού ξανάρχεται” και μου μίλησε για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή.

Πέρασε ένα διάστημα λίγων μηνών στη φυλακή και όταν αθωώθηκε -γιατί βγήκε απαλλακτική η απόφαση- βγήκε, αλλά παρ’ όλα αυτά αυτό έμεινε ένα ‘‘αγκάθι’’ στην ψυχή του. Απαλλάχτηκε από όλους τους πόνους που τον βασάνιζαν τον τελευταίο καιρό, μου είπε η Κατιάνα. Είχε πέσει πάρα πολύ, είχε βαρύνει πάρα πολύ και δεν ήθελε να βλέπει κανέναν. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν ένας άνθρωπος έχει μόνος του παραιτηθεί από τη ζωή του, λες πως ήρθε η ώρα του να ξεκουραστεί. Καλό ταξίδι, άρχοντα της νύχτας!»,  κατέληξε η παρουσιάστρια για τον Στηβ Κακέτση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Η Αννα της Λίνας έκθεμα (!) στην Εθνική Πινακοθήκη

«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου...

O Kώστας Τσαρούχας «απασφάλισε»: Τηλεπαρουσιάστριες στα πρόθυρα της… πορνείας

Ατάκες σκέτο δηλητήριο για τηλεπαρουσιάστριες από το στόμα του...

Ντόμινο εξελίξεων από την πρόθεση του Θέμη Μάλλη να αποχωρήσει από την εκπομπή της Καινούργιου

Ο μαέστρος των ψυχαγωγικών προγραμμάτων της εγχώριας μικρής οθόνης...
spot_img
spot_img