Τρίτη, 1 Απριλίου, 2025

«Ο Τιμωρός»: Η Έλλη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της...

Όσα θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της σειράς «Ο Τιμωρός».Η Έλλη χάνει τη γη κάτω...

Πάρος: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο νησί των Κυκλάδων από το χτύπημα της...

Στο επίκεντρο της μανίας με την οποία χτύπησε η...

Τσαλίκης σε Παπίλα: «Πάρε κανένα UFO να σε κοιτάει αν δεν θες...

Το teaser του δεύτερου επεισοδίου του podcast της Ελίνας...

«Grand Hotel»: Γιατί η μητέρα του Ρήγα φοράει το μενταγιόν της οικογένειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη, σίγουρη πια πως...

Ο Ησαΐας του εξ απορρήτων

Στον ιστορικό ναό του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες παντρεύτηκαν ο Σταύρος Παπασταύρου και η Μάρη Αγαλιώτου

Στις μαγευτικές Σπέτσες, στον ιστορικό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, έγινε τελικά ο γάμος του εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά Σταύρου Παπασταύρου και της εκλεκτής της καρδιάς του Μάρης Αγαλιώτου το απόγευμα του Σάββατου 18 Οκτωβρίου. Στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, όπου πρόσφατα γιορτάστηκε και η Αρμάτα, παρουσία στόλου… πολυτελέστατων σκαφών οικονομικά ισχυρών της πατρίδας μας, ο πρωθυπουργικός σύμβουλος πέρασε βέρα στο δεξί στην αγαπημένη του επικοινωνιολόγο.

Tο μυστήριο τελέστηκε σε πολύ κλειστό κύκλο φίλων και καλεσμένων, αφού περίπου 40 άτομα παραβρέθηκαν σε αυτό, μεταξύ των οποίων ήταν ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία (που έμειναν στο νησί το Σαββατοκύριακο), αλλά και ένα πρόσωπο-κλειδί για τους νεονύμφους. Ο λόγος για τη σύζυγο του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Σπήλιου Λιβανού, Δόμνα, που ήταν η… προξενήτρα (εκείνη γνώρισε την ξανθομαλλούσα επικοινωνιολόγο Μάρη, που έκανε καριέρα στη Siemens, στον 47χρονο δικηγόρο). Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν κολλητός του Σταύρου Παπασταύρου από τα φοιτητικά χρόνια του.

Και ενώ η τελετή ήταν σεμνή και ταπεινή, η δεξίωση έγινε στην οικία Κώστα Κανόνη (ασύλληπτα όμορφη, παραδοσιακή έπαυλη), που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Θεοδοσίου. Η έπαυλη ανακαινίστηκε πρόσφατα με ιδιαίτερη φροντίδα από τους ιδιοκτήτες της Κώστα και Μίκα Κανόνη. Η οικία είχε χτιστεί από τον Χατζηγιάννη Μέξη (ιστορική μορφή του αγώνα των Σπετσών για την απελευθέρωση από τους Τούρκους) για τα παιδιά του και περιλάμβανε μια μεγάλη περιοχή, με κέντρο τον Ναό της Υπαπαντής και με ακτίνα που έφτανε ως την παραλία.

Να σημειώσουμε ότι η σύζυγος πλέον του κ. Παπασταύρου είχε αναλάβει ως επικοινωνιολόγος να ξελασπώσει τη Siemens Hellas μετά την υπόθεση Χριστοφοράκου και το τεράστιο σκάνδαλο με τα «μαύρα ταμεία» που είχαν στήσει τα διοικητικά στελέχη της γερμανικής εταιρίας.

Το γεγονός ότι η συμφωνία του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens, η οποία εγκρίθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο τον Μάρτιο του 2012, υπεγράφη εντέλει από τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου (οπότε, στο μεταξύ, είχε εγκατασταθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και ο κ. Παπασταύρου) προκάλεσε αργότερα σχόλια για τη σχέση που διατηρούσε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού με την επικοινωνιολόγο της Siemens.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...