Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025

Η Χάρις Αλεξίου και ο «Χορός των Πυρσών»

Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται στο επίκεντρο της παρουσίασης του...

Ο άγιος Παΐσιος «ζωντανός» στο Ναύπλιο!

Τις εντυπώσεις των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών του...

Συνάντηση κορυφής του χειρουργού Ιωάννη Λύρα στην Κίνα με τον δόκτορα Zhiyu...

Ο χειρουργός Ιωάννης Λύρας συναντήθηκε με τον δρα Zhiyu...

Η «μάχη» του Μπίμπερ με τους δαίμονες

Από μια κλωστή κρέμεται η ψυχική υγεία του Τζάστιν...

Παντρεύτηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης και βάπτισε τα παιδιά του!

Θρησκευτικός γάμος για Ζαμπίδη – Ντάσιου και βάφτιση των διδύμων τους με πρώην, supercars, celebrities καλεσμένους, «Eye of the tiger» και περήφανες γιαγιάδες!

Οπως είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso», δημοσιεύοντας μάλιστα και την αναγγελία γάμου του Iron Mike, το ευτυχές γεγονός της γαμοβάφτισης τελέστηκε με λαμπρότητα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, με τον γαμπρό, που -όπως ήταν φυσικό- δεν φορούσε… γάντια του kickboxing (πρωτότυπο θα ήταν), αλλά παπιγιόν, να εμφανίζεται στην εκκλησία με μπλε McLaren 720S, που άφησε τους καλεσμένους με ανοιχτό το στόμα!

Ο γαμπρός, αφού είχε στην αγκαλιά του τις δύο κορούλες του, περίμενε καρτερικά και με αγωνία στα σκαλιά της εκκλησίας τη νύφη, η οποία εμφανίστηκε με νυφικό δημιουργία της σχεδιάστριας Anna Veneti, με στράπλες μπούστο, εντυπωσιακή ουρά και πέπλο κεντημένο στο χέρι με λευκή δαντέλα.

Την παράσταση, επίσης, έκλεψε και η μητέρα του Ζαμπίδη, η οποία δεν άφηνε ούτε λεπτό από την προσοχή της τις εγγόνες της, όμως το κλου στον γάμο ήταν η παρουσία της μάνατζερ του πρωταθλητή μας Τόνιας Φουσέκη, με την οποία ήταν ζευγάρι στο παρελθόν!

Και όμως μην απορείτε που η ίδια ήταν καλεσμένη για να ευχηθεί στον πρώην της! Φουσέκη και Ζαμπίδης, παρά τον χωρισμό τους πριν από μερικά χρόνια, διατηρούν άριστες σχέσεις!

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα ο φακός της «Espresso» εντόπισε ανάμεσα στους καλεσμένους τη Μάγδα Τσέκου, πιασμένη χεράκι χεράκι με τον σύντροφό της, αλλά και τον ηθοποιό Μάνο Ιωάννου.

Με τον αδελφό του

Μετά το μυστήριο οι νεόνυμφοι, που χόρεψαν τον Ησαΐα έπειτα από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, και οι καλεσμένοι τους διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με το highlight της βραδιάς να είναι η είσοδος του Μιχάλη Ζαμπίδη με τη σύζυγό του Μαρία Καρολίνα και τις κόρες τους, με τον Iron Mike να ρίχνει γροθιές στον αέρα στους ρυθμούς του τραγουδιού «Eye of the tiger»!

Μάνος Ιωάννου

Η πρώην σύντροφος και συνεργάτιδα του Μιχάλη Ζαμπίδη, Τόνια Φουσέκη

Ο γαμπρός με τη μητέρα και την κόρη του

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Ινα Ταράντου: Κυριακή του Πάσχα με ταξίδι στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα

Η Ινα Ταράντου μάς ταξιδεύει στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα! Οι...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...
spot_img
spot_img