Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025

Κοσμοπλημμύρα για την «Αγάπη μου πρώτη, τέλος και αρχή», με την Ολγα...

Με μια εξαιρετική sold out πρεμιέρα άρχισε η Ολγα...

«Απόρρητο» στη Θεσσαλονίκη

Το «Απόρρητο» (New constructive ethics) του Ivan Vyrypaev, σε...

Όλγα Βενέτη: «Η Δαλιδά είναι όλη μου η ζωή»

Το τραγούδι έπαιζε πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ...

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...

Η Ελένη Τσολάκη στη θέση της Μαγγίρα στο Open και η Μπέττυ στον ΑΝΤ1;

Στο Σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1 η Μαγγίρα που φλερτάρει και το «Your Face Sounds Familiar»

Μπέττυ έφυγε, Ελένη έρχεται; Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σε Open και ΑΝΤ1 μετά τη λήξη της συνεργασίας της Μπέττυς Μαγγίρα με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως όλα δείχνουν, η αγαπητή παρουσιάστρια θα πάρει τελικά τη μεγάλη μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, την οποία και θα ενεργοποιήσει ξανά ο σταθμός του Αμαρουσίου για χάρη της.

Διαβάστε επίσης: Τσιμτσιλή για Μαγγίρα: «Της τέθηκαν ζητήματα περιεχομένου στις τελικές συζητήσεις και την ενόχλησε»

Ως γνωστόν, την Τρίτη 4 Ιουλίου η παρουσιάστρια συναντήθηκε με τη διοίκηση του Open για το τηλεοπτικό της μέλλον και την ανανέωση του συμβολαίου της, ωστόσο δεν υπήρξαν κοινά σημεία μεταξύ της ίδιας και του καναλιού όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, τη θεματολογία της εκπομπής αλλά και το πάνελ της.

Ετσι, η ίδια αποφάσισε να κλείσει πίσω της την πόρτα του Open και να ανοίξει αυτή του ΑΝΤ1.

Οπως όλα δείχνουν, η Μπέττυ Μαγγίρα θα φύγει από το καθημερινό και θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1, αλλά και μια δεύτερη παραγωγή, πιθανότατα την παρουσίαση του μουσικού σόου «Your Face Sounds Familiar».

Μέσα στις επόμενες μέρες θα βγει και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Τι θα γίνει όμως στην καθημερινή πρωινή ζώνη του Open; Ποιος, ποια ή ποιοι θα καλύψουν το κενό; Το κενό, όπως όλα δείχνουν, θα κληθεί να καλύψει η Ελένη Τσολάκη!

Ελένη Τσολάκη

Η παρουσιάστρια του «Open Weekend» έκλεισε τη χρονιά με θετικό πρόσημο, ενώ ήταν ήδη σε συζητήσεις με το κανάλι για την ερχόμενη σεζόν και την αναδιαμόρφωση της εκπομπής της. Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, όταν η παρουσιάστρια συναντήθηκε με στελέχη του καναλιού, δεν υπήρχε στο τραπέζι η αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα. Με το που επιβεβαιώθηκε η συγκεκριμένη εξέλιξη, αυτόματα η Ελένη Τσολάκη έγινε η επικρατέστερη αντικαταστάτρια.

Η ίδια δεν έχει δώσει ακόμα απάντηση, κάτι όμως που αναμένεται να συμβεί από μέρα σε μέρα, αφού και εκείνη είχε διακαή πόθο να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη του καθημερινού προγράμματος. Οι ανάγκες του καθημερινού βέβαια είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές του Σαββατοκύριακου και ο ανταγωνισμός μεγάλος, αλλά η Ελένη πιστεύει ότι το 2023 είναι η χρονιά της.

Μάλιστα, με τη μετακίνηση της Ελένης Τσολάκη στο καθημερινό, ανοίγει αυτόματα η πόρτα του Σαββατοκύριακου για τη Σοφία Αλιμπέρτη. Στη μεσημεριανή ζώνη, ωστόσο, προορίζονται η Κατερίνα Ζαρίφη και η Αννίτα Πάνια. Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...