Δευτέρα, 28 Απριλίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Η Σοφία ανακαλεί οδυνηρές μνήμες

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η σύγκρουση του Στέφανου με...

Μοιραία λιποδιάλυση για τον…mafia «θαμνάκια»

Μέσα σε θάμνους είχαν στήσει καρτέρι οι δύο εκτελεστές...

«Παιχνίδια εκδίκησης»: Η Βάνα ζητάει από την Άννα να ξαναφέρει σε επαφή...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Παιχνίδια εκδίκησης».Η Βάνα ζητάει από την...

Νίκος Παλαιοκώστας, η τελευταία έξοδος…

Με απόντα τον καταζητούμενο με διεθνή εντάλματα σύλληψης αδερφό...

Στο live του Μποτσέλι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άννας Μαρίας μετά τον χαμό του Κωνσταντίνου

Σικάτο comeback στα φλας

Την πρώτη δημόσια εμφάνισή της έκανε έξι μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της συζύγου, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η Αννα Μαρία, η οποία βρέθηκε στη συναυλία που έδωσε στην Αθήνα ο Αντρέα Μποτσέλι, ένας από τους καλύτερους τενόρους του πλανήτη.

Χιλιάδες λάτρεις της μουσικής και του ταλέντου του διάσημου τενόρου κατέκλυσαν το βράδυ της Τρίτης το Ολυμπιακό Στάδιο και ταξίδεψαν με τις μελωδίες και τη φωνή του.

Ο Αντρέα Μποτσέλι

Ο φακός απαθανάτισε και την Αννα Μαρία στο ΟΑΚΑ, μαζί με εκλεκτή παρέα. Αυτή ήταν και η πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου 2023, σε ηλικία 82 ετών. Η ίδια εμφανίστηκε ευδιάθετη και ιδιαίτερα κομψή και αριστοκρατική, ενώ απόλαυσε την όπερα από τις πρώτες θέσεις. Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 21.30, ωστόσο το κοινό είχε αρχίσει να φτάνει στο στάδιο πολύ νωρίτερα.

Ετσι και η ίδια περίμενε υπομονετικά μαζί με την παρέα της και μάλιστα δεν δίστασε να χαμογελάσει ευγενικά στον φωτογραφικό φακό, χωρίς ίχνος δυσανασχέτησης. Για την περίσταση επέλεξε ένα κομψό shirt dress σε λευκή απόχρωση και με floral print σε έντονες κόκκινες, πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις.

Η Αννα Μαρία

Το συνδύασε με μια λευκή ζώνη, φλατ slingback γόβες σε μπεζ χρώμα, λευκή τσάντα και διακριτικά κοσμήματα. Σημειώνεται πως στη μεγαλειώδη συναυλία ο Αντρέα Μποτσέλι καταχειροκροτήθηκε από το ελληνικό κοινό, ενώ χάρισε μια μοναδική εμπειρία σε όσους έδωσαν το «παρών».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι γνωστοί θαμώνες στο νησί των ανέμων, γλέντι με Λε-Πα μέχρι το ξημέρωμα

Σούβλες με φόντο τη θάλασσα, βόλτες στα κοσμικά Ματογιάννια...

H βιλάρα της πρώην του Kούστα στα χέρια του εφοπλιστή Προκοπίου

Σε ακόμα μία επένδυση στο real estate φημολογείται ότι...

Call girl «γατούλα» της ΕΛ.ΑΣ.

Εχει βουίξει όλη η Αστυνομία με τα καμώματα και...

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ από τις οικογενειακές διακοπές του στη Ρόδο

Με φόντο τη φωτογραφία της αξέχαστης μητέρας του Αλίκης...

Eρρίκος Πετιλόν με νέα πια ζωή

Αν κάποιος «σερφάριζε» λίγο μετά τις δέκα το πρωί...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

«Πόνεσε» η πρόβλεψη ενός υπολογιστικού μοντέλου για την «Αστερομάτα»

Οριακά φαίνεται να περνάει στον τελικό της Eurovision 2025...
spot_img
spot_img