Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η μεταμόρφωση για τις ανάγκες της παράστασης «Φάλαινα»

Μεταμόρφωση για... Οσκαρ στο ελληνικό σανίδι! Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης...

Ταμίλλα Κουλίεβα μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος Έρωτας»

Η Θάλεια Μαρκοπούλου του «Άγιου έρωτα», κατά κόσμον Ταμίλλα Κουλίεβα, βρέθηκε στην...

Το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου κρύβεται στην… μπίρα!

Το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου κρύβεται στην...

Μαρία Καλάβρια για Μαστροκώστα: «Θα είναι καλύτερα τώρα που γύρισε πίσω ο...

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Super...

Ο Ηλίας Βρεττός αποκαλύπτει: «Μετά το ατύχημα άλλαξα το ερωτικό μου σκόρπισμα»

«Είναι μια μεγάλη μέρα για εμένα προσωπικά»

Ο Ηλίας Βρεττός, με αφορμή την πρεμιέρα του παιχνιδιού που παρουσιάζει, «Το πιο μεγάλο Παζάρι», παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day». Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για το νέο του ξεκίνημα ως παρουσιαστής, για το δοκιμαστικό που έκανε αλλά και για την σύζυγό του.

ilias vrettos250933

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε στο νέο του επαγγελματικό εγχείρημα: «Είναι μια μεγάλη μέρα για εμένα προσωπικά και την ομάδα που έχει δουλέψει μήνες. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα το παρουσιάσουμε στον κόσμο. Φτάνει η πρεμιέρα με ένα μεγάλο χαμόγελο από εμένα και πώς θα το αποδεχτεί ο κόσμος για κάτι που δουλεύουμε μήνες. Εύχομαι να μεταφραστεί σε αποτέλεσμα αποδοχής από τον κόσμο. Νιώθω χαρούμενος, ευλογημένος, ενθουσιασμένος για κάτι καινούργιο. Είναι πρόκληση για εμένα όλο αυτό το τηλεοπτικό εγγχείρημα».

ilias vrettos25093

Στην συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως ακριβώς έγινε το δοκιμαστικό του: «Είμαι στα σύνορα Βουλγαρίας – Ρουμανίας για roadtrip και όπως είμαστε μέσα στον καύσωνα, ήταν από την παραγωγή Fos για ένα δοκιμαστικό και μου φάνηκε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Τους είπα ότι θα επικοινωνήσω για ένα ραντεβού. Δεν το σκεφτόμουν καθόλου, ήμουν χαλαρός και πήγαινα να ζήσω την εμπειρία. Φτάνω στο αεροδρόμιο πολύ κουρασμένος και πάω κατευθείαν για το δοκιμαστικό. Παρότι ήμουν κουρασμένος βοήθησε ότι πήγα χωρίς άγχος. Όταν τελείωσε το δοκιμαστικό ένιωσα ενθουσιασμό από τους ανθρώπους εκεί και νόμιζα το έκαναν από ευγένεια. Λίγες μέρες αργότερα μου είπαν ότι θέλουν να συνεργαστούμε και τότε ήταν που μπήκε το μικρόβιο στο κεφάλι μου και λέω “Θα κάνουμε τηλεόραση;”».

ilias vrettos250931

Στο τέλος, ο Ηλίας Βρεττός αναφέρθηκε στην σύζυγό του αλλά και στον λόγο που τον οδήγησε να αλλάξει τρόπο σκέψης: «Λίγο μετά το τρακάρισμά μου πήρα την απόφαση να αλλάξω πολλά στη ζωή μου. Ένα από αυτά ήταν το ερωτικό μου σκόρπισμα. Αποφάσισα να μαζευτώ, να ηρεμήσω και να δώσω την ευκαιρία στο σύμπαν να μου φέρει έναν σωστό άνθρωπο.

ilias vrettos250932

Γνωριζόμασταν από κοινούς φίλους, όταν την είδα, την είδα με άλλο μάτι. Εκείνη βλέποντάς με πριν από όλο αυτό με αντιπαθούσε, δεν της άρεσα καθόλου. Μετά το τρακάρισμα, άλλαξε όλη η κοσμοθεωρία. Νομίζω επειδή άλλαξε και η δική μου ενέργεια και όταν την προσέγγισα, με είδε με άλλο μάτι. Ο covid ήταν ένα crash test για πολλά ζευγάρια. Της έκανα πρόταση γάμου στους πρώτους 2.5 μήνες και ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Της έδωσα δαχτυλίδι και λίγα χρόνια αργότερα παντρευτήκαμε».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Στάθης Σταμουλακάτος: Ερωτευμένος με νεότερή του ηθοποιό;

Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.Ο πρωταγωνιστής...

Ο επιχειρηματίας X.Κ. που το όνομά του είχε συνδεθεί με το «σκάνδαλο Μπίκα» πίσω από καρουζέλ απάτης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

Ως «πρωταγωνιστής» σε απάτη τύπου «καρουζέλ» εμφανίζεται γνωστός Βορειοελλαδίτης...

Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Παπανδρέου

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 80 ετών, η Βάσω...