Παρασκευή, 18 Απριλίου, 2025

Στη μονή του Γέρου του Μοριά

Ιερή κατάνυξη τις άγιες ημέρες του Πάσχα στην «Αγία...

Εντυπωσιακή Τζωρτζίνα Λιώση με Dear Violet

Μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ έκανε πριν από λίγες...

Μια μεγαλειώδης βραδιά για τα 30 χρόνια Versus Travel με τη μοναδική...

Μια μεγαλειώδη βραδιά με τη μοναδική Αλκηστη Πρωτοψάλτη απόλαυσαν...

Η «Εspresso» ανοίγει τις πύλες στο μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου, το GEM...

Ανοιξη, κι όμως στο Κάιρο η θερμοκρασία έφτανε το...

«Η Σοφία Χατζηπαντελή θέλει 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν»

«Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του»

Η παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή του «My style rocks» έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

«Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

Και πρόσθεσε: «Στο Shopping Star τούς είπα ότι έπρεπε να είμαι στον 2ο όροφο και εκείνοι με ήθελαν τρία υπόγεια κάτω, εκεί που ήταν το στούντιο. Λες να μην με ήθελαν στο My Style Rocks; Με πήρε ρουμάνικο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω dating reality. Μου έγινε πρόταση και για το Celebrity.

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου σε ένα σκάκι να κάνει μια το ένα πιόνι και μια το άλλο. Όπου κάτσει το πιόνι. Δεν έχω προλάβει να δω αν αυτή η κοπέλα είναι καλή σε κάτι γιατί όλο αλλάζει».

Κλείνοντας αποκάλυψε τα δικά του τηλεοπτικά σχέδια. «Είμαι στην ΕΡΤ, μάλλον θα κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από τα Σύρματα. Τα Σύρματα στα οποία θα συμμετέχω νομίζω ότι γράφτηκαν πάνω σε εμένα και την περιπέτειά μου. Κάνω έναν καθηγητή».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Ρεκόρ για το μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Ταξίδεψε στην Κίνα για μιάμιση μέρα ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος,...

Ο Γιάννης Μπέζος σε σούπερ μάρκετ

Ο ταλαντούχος Γιάννης Μπέζος αποτελεί έναν από τους πιο...
spot_img
spot_img