Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Fay’s time» και έφτιαξε μια ωραία συνταγή.
Κοκκινιστό κριθαράκι με ρεβίθια και φέτα ετοίμασε ο σεφ. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή και την εκτέλεσή της:
Υλικά
300 γρ κριυθαράκι χονδρό 200γρ ρεβύθια μουλιασμένα 500γρ σπανάκι 1 λευκό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 50ml ελαιόλαδό 1 πράσο 2 καρότα 1 δαφνόφυλλο 700ml ζωμός λαχανικών 400γρ ντομάτες ψιλοκομμένες 1κγ κύμινο 1/2 ματσάκι άνιθος 250γρ φέτα τριμμένη αλάτι πιπέρι