Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025

VIP «γροθιά» στο bullying

Μια δυνατή εικόνα, ένα δυνατό μήνυμα: 60 πρωταθλήτριες και...

«Άγιος έρωτας»: Η Σμαρώ επισκέπτεται τη Θάλεια

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».Η Σοφία εξομολογείται στην Πετρούλα...

«Κοπανατζής» παιδοβιαστής για καφεδάκι

Λόγω «προβλημάτων υγείας» ο καταδικασμένος για τον βιασμό της...

Ακόμα ένα δυνατό unplugged με την υπογραφή «Νίκος Απέργης»

Ο Νίκος Απέργης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης με τις δυνατές...

Ο στιλάτος μικρούλης τους χθες είναι σήμερα πρωταγωνιστής πετυχημένης σειράς του ALPHA

Μοντέρνος από μικρός!

Ο μικρούλης της φωτογραφίας πόζαρε όλο στιλ με αέρα μοντέλου στον φωτογραφικό φακό των γονιών του μερικά χρόνια πριν.

Σήμερα παραμένει ένας όμορφος άντρας αλλά δεν ακολούθησε το μόντελινγκ καθώς έγινε ηθοποιός και φέτος τον παρακολουθούμε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Ο Στάθης Κόικας έκανε φέτος είσοδος στη σειρά καθώς είναι το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι με την Εριέττα Μανούρη!

«Εγώ τελείωσα το Εθνικό στα 26 μου. Δε σπούδασα στη ζώνη των 18-22, που είναι πιο λογικό στην κοινωνία που ζούμε να σε στηρίζει οικογένειά σου. Επειδή δεν ήξερα σε ποια σχολή θα περάσω, είχα κάνει ένα πλάνο. Είχα δουλέψει 2-3 χρόνια για να συγκεντρώσω τα χρήματα που απαιτούνταν για τα δίδακτρα ενός έτους μιας δραματικής σχολής. Έτσι, όταν έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο Εθνικό, τα χρήματα δεν έφυγαν μέσα σε ένα χρόνο. Έφυγαν σε δύο.

Τα δύο καλοκαίρια της σχολής δούλεψα το ένα στο σινεμά «Αελλώ» ως ταξιθέτης, και το άλλο, επίσης ως ταξιθέτης, στο Φεστιβάλ Αθηνών. Τώρα, κοιτώντας πίσω, δε θα τις ονόμαζα δυσκολίες. Τη στιγμή που ζούμε κάτι αυτό διογκώνεται και παίρνει διαστάσεις στο μυαλό μας. Ό,τι κι αν είναι αυτό. Μου έχει τύχει να φύγω από μια σχέση που ήμουν τρία χρόνια και να πρέπει να μετακομίσω μαζί με το σκυλί μου. Αυτό τότε μου φαινόταν βουνό. Κοιτώντας το σήμερα, που έχουν περάσει 2,5-3 χρόνια, δε θα το έλεγα δυσκολία.

Οπότε, δε θα σου πω ότι έχω ζήσει μία τεράστια δυσκολία. Το μόνο που θεωρώ δύσκολο είναι το να αποχωρίζεσαι τους ανθρώπους που φεύγουν από τη ζωή. Και όταν έχασα τον παππού μου, στα 20 μου χρόνια, και τώρα που έχασα τη γιαγιά μου ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Παρότι αυτή είναι η φυσική ροή των πραγμάτων», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο 7 Μέρες TV.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Η Αννα της Λίνας έκθεμα (!) στην Εθνική Πινακοθήκη

«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου...

O Kώστας Τσαρούχας «απασφάλισε»: Τηλεπαρουσιάστριες στα πρόθυρα της… πορνείας

Ατάκες σκέτο δηλητήριο για τηλεπαρουσιάστριες από το στόμα του...

Ντόμινο εξελίξεων από την πρόθεση του Θέμη Μάλλη να αποχωρήσει από την εκπομπή της Καινούργιου

Ο μαέστρος των ψυχαγωγικών προγραμμάτων της εγχώριας μικρής οθόνης...
spot_img
spot_img