Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025

Συγκλονίζει η Κατερίνα Καινούργιου: «Ένιωθα ότι δεν έχει νόημα η ζωή μου»

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχολίαζαν την...

Άννα Κυριακού: Η «θεία της TV» γράφει τη ζωή της

Στις προθήκες των βιβλιοπωλείων θα βρίσκονται από τις αρχές...

Πρόβες της Νία Βαρντάλος στο Παλλάς

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Νία...

Game of thrones στην πλάτη του Ιερώνυμου

Ο μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος δεν μπορούσε να κρύψει...

Ξέσπασε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου κατά της τελευταία του συντρόφου: «Είναι ηθικά λάθος»

«Απαράδεκτη συμπεριφορά χωρίς κανέναν σεβασμό απέναντί μας ως παιδιά του»

Ξέσπασε η κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, Λήδα κατά της τελευταία συντρόφου του πατέρα της, Ελισάβετ Σταμοπούλου.

Η νεαρή κοπέλα έκανε ένα ποστ στο facebook και αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελισάβετ Σταματοπούλου ανακοίνωσε τον χαμό της μητέρας του Αίαντα Μανθόπουλου στο προφίλ του στο facebook καθώς το διαχειρίζεται η ίδια μετά τον θάνατό του.

«Ξέρουμε ότι η κυρία Ελισάβετ Σταμοπούλου διαχειρίζεται το προφίλ και έχει τη συσκευή που αρνείται να μας δώσει, όπως ανέφερα και στο ποστ στο Facebook. Εγώ και η οικογένειά μου βρισκόμαστε σε ένα διπλό πένθος αυτήν την περίοδο και είναι απίστευτα ψυχοφθόρο.

Αντί να επικεντρωθούμε εγώ κι ο αδερφός μου, ο Χρήστος σε αυτό το πένθος, και να προσπαθήσουμε να θυμόμαστε με αγάπη και υπερηφάνεια τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, πρέπει να αντιμετωπίζουμε και αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν δείχνει κανένα σεβασμό απέναντι σε εμάς ως παιδιά του.

Είναι απίστευτα τρομακτικό και θλιβερό να βλέπεις αναρτήσεις ενός πεθαμένου ανθρώπου. Μπορεί άλλους να μην τους ενοχλεί όλο αυτό, αλλά υπάρχουν παιδιά στη μέση που ξέρουν τι γίνεται και ξέρουν ότι ο πατέρας τους έχει φύγει.

Ο καθένας μπορεί και έχει το δικαίωμα να ανεβάζει ποστ και να εκφράζεται στον δικό του λογαριασμό, όχι στον λογαριασμό ενός συγχωρεμένου ανθρώπου όμως.

Είναι ηθικά λάθος. Θέλω να σας αναφέρω ότι εγώ κι ο αδερφός μου παραμένουμε μπλοκαρισμένοι. Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι το προτιμούν έτσι για άγνωστους λόγους».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα τα μεσημέρια στον ΑΝΤ1

Πριν να «πάρει» το χρίσμα από τον Γιώργο Παπαδάκη...

«Τρυπώσαμε» στη βίλα της ακολασίας στα Γλυκά Νερά του νομού Αττικής!

Οσα θα αποκαλύψουμε σήμερα για τον τελικό προορισμό πολλών...

Η Αννα της Λίνας έκθεμα (!) στην Εθνική Πινακοθήκη

«Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» στην Εθνική Πινακοθήκη, όπου...

O Kώστας Τσαρούχας «απασφάλισε»: Τηλεπαρουσιάστριες στα πρόθυρα της… πορνείας

Ατάκες σκέτο δηλητήριο για τηλεπαρουσιάστριες από το στόμα του...

Ντόμινο εξελίξεων από την πρόθεση του Θέμη Μάλλη να αποχωρήσει από την εκπομπή της Καινούργιου

Ο μαέστρος των ψυχαγωγικών προγραμμάτων της εγχώριας μικρής οθόνης...

«Κοπανατζής» παιδοβιαστής για καφεδάκι

Λόγω «προβλημάτων υγείας» ο καταδικασμένος για τον βιασμό της...
spot_img
spot_img