Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024

Μετανάστρια λόγω Τραμπ η ΝτιΤζένερις μετά της συζύγου

Το παράδειγμα της Εύα Λονγκόρια, που πήρε την οικογένειά...

Η Ζουγανέλη στο live του πατέρα της αγκαλιά με τον σύντροφό της

Παρακολούθησε live τον πατέρα της αγκαλιά με τον αγαπημένο...

Μοναδική «συμμαχία» στη σκηνή μεταξύ Κώστα Χατζή και Γιάννη Σαββιδάκη

Στην ιστορική γειτονιά της Πλάκας, στην «Οδό Λυσίου», ο...

H Josephine με κομμάτι εορταστικό

Η Josephine βάζει τη μουσική υπογραφή της στις γιορτές...

Δημήτρη Νίκαινας: Ο Chef του ελληνικού μεζέ!

Το μεγαλείο του Ελληνικού μεζέ απορρέει από το συνδυασμό της παρέας και της καθημερινότητας του λαού μας λέει και έτσι ξεκινάει η συζήτηση μας.

Πείτε μας μερικά λόγια για την επιστροφή σας στην Ελληνική γαστρονομία της Γερμανίας.

Μίλησα μέσω τηλεφώνου με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, έναν εξαίρετο επαγγελματία στο Μόναχο της Γερμανίας. Ο Κώστας λόγω του ότι ήταν μετρ σε κάποια από τα γνωστότερα καταστήματα εστίασης, δεν πήγε μαγειρικά στον ίδιο δρόμο με τα υπόλοιπα Ελληνικά εστιατόρια της Γερμανίας. Έκανε πραγματικά ένα άρτιο μεζεδοπωλείο με σπιτικό μαμαδίστικο φαγητό στο κέντρο του Μονάχου το “Souxe Meze”. Αυτό με κέρδισε!

Αν θυμάστε, είχα πει σε μια προηγούμενη συνέντευξη ότι τα εστιατόρια της Γερμανίας, έχουν περιθώρια βελτίωσης. Αυτό δεν ισχύει με το “Souxe Meze”. Έχει χαράξει το δικό του δρόμο προς την επιτυχία.

2

Εάν μαγείρευες σε κάποια επώνυμη προσωπικότητα ποια θα ήταν και γιατί;

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Η αλήθεια είναι πως έχω μαγειρέψει για αρκετούς επώνυμους. Όπως βλέπω αυτούς τους ανθρώπους έτσι βλέπω και τον κάθε άνθρωπο που με τιμά με την παρουσία του στο εστιατόριο που μαγειρεύω.

3

Τι σε κάνει να θαυμάσεις έναν μάγειρα;

Οι καλοί τρόποι και η ταπείνωση, είναι το κλειδί για πολλά πράγματα. Βέβαια πρέπει να σκαμπάζει και λίγο από μαγειρική (γέλια).

4

Μάθαμε πως διαγωνίστηκες για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Tapas στο Villadolid.

Ναι, επιλέχτηκα από πολλούς Έλληνες μάγειρες για να διαγωνιστώ και πραγματικά ευχαριστώ πάρα πολύ αυτούς που με επέλεξαν. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να μπω στην 10αδα με τον πιάτο μου. Έφτιαξα έναν αποδομημένο μουσακά. Ήθελα να δώσω την πραγματική γεύση του Ελληνικού νοικοκυριού σε κάθε γευστικό κάλυκα που τον δοκίμαζε. Δεν τα βάζω κάτω. Εγώ εδώ είμαι και εφόσον με επιλέξουν ξανά οι διοικούντες, θα ήθελα να διαγωνιστώ και του χρόνου!

5

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Δημήτρης μας πήγε να βρει τη Μαρθούλα μας»

Kεραυνός εν αιθρία ήταν για τον τηλεοπτικό κόσμο η...

Σεξοβόμβα η Κάσδαγλη του «Survivor»

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να την είχε γνωρίσει σε...

Λίτσα Πατέρα: Είναι πιθανές κάποιες μεγάλες αλλαγές στις παγκόσμιες αγορές και στο τραπεζικό σύστημα

Η αποψινή πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου (σταθερό ζώδιο...

Θεατρικός κόσμος με χαμόγελα σε πρεμιέρες και δακρυσμένους αποχαιρετισμούς

«Βροχή» από πρεμιέρες το βράδυ της Τρίτης στα θέατρα...

Ειρήνη Μουρτζούκου: Και σε εμπόριο βρεφών;

Σφίγγει ο κλοιός για την Ειρήνη Μουρτζούκου και την...

Η Μαρίνα δεν πάει πουθενά χωρίς τον Αλέξανδρό της

Το μεγάλο της στήριγμα είναι ο γιος της, o...

Η άφαντη Δήμητρα Παπανδρέου πήγε σε γκαλερί για να απολαύσει την έκθεση του Γ. Μετζικώφ!

Δεν εμφανίστηκε στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, αλλά επανεμφανίστηκε, ύστερα...