Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

«The 2Night Show»: Καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Μαρίνα Ψάλτη και ο...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show», σε μία...

Η Στεφανία Γουλιώτη στον ρόλο του Αμλετ

Το 2026 το εμβληματικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Αμλετ»...

«Grand Hotel»: Ο αστυνόμος Κομνηνός ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand Hotel».Η Αλίκη είναι έτοιμη να...

ΣτΕp by ΣτΕp νέο «Εμιράτο»

Νέο, πολυτελές «πρόσωπο» με διεθνή αέρα θα αποκτήσει το...

Δημήτρης Λάλος: Συγκινεί μιλώντας για τη γνωριμία με τη σύζυγό του

«Πολλές φορές βλέπω την κόρη μου να λέει “ξέρετε ποιος είναι αυτός; Είναι ο μπαμπάς μου κάνει τον Μαθιό”»

Ο Δημήτρης Λάλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου και στην κόρη τους.

«Με την Έλενα γνωριστήκαμε όταν ετοιμάζαμε την παράσταση για την Επίδαυρο και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε σε όλα τα επίπεδα: και σε προσωπικό αλλά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα σε ό,τι κάνει. Όταν αποφασίσαμε να συζήσουμε, για μένα δεν υπήρχε λόγος καν να ερωτηθώ, ήρθε αβίαστα.

Αυτό το άτομο θέλω να είναι δίπλα μου και θέλω να είμαι δίπλα του. Μπορούμε να συμπορευτούμε προς μία κατεύθυνση, είναι φοβερός εργάτης του θεάτρου. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να μου κάνει μία παρατήρηση γι’ αυτό που κάνω και ξέρω ότι το κάνει από πραγματική αγάπη, το κάνει πραγματικά για να γίνω καλύτερος. Το έχω δει να συμβαίνει. Κι εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα φειδωλός στην κριτική μου, γιατί το θέμα είναι να μην πληγώσεις τον άλλο.

Αν δεν τον θαυμάζεις τον άλλο, δεν μπορείς και να τον θέλεις. Εγώ απολαμβάνω και να δημιουργώ μαζί της πράγματα αλλά και να βρίσκομαι σε απόσταση, δίνοντάς της συμβουλές σε αυτό που κάνει.

Ενώ μίλησε και για την κόρη του: «Θετική φήμη θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου έτσι κι αλλιώς. Αυτό που έχει αλλάξει από τη στιγμή που ήρθε το παιδί μου στη ζωή μου είναι δύο πράγματα: Ένα είναι ότι ανακαλύπτω τον κόσμο πάλι. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα ξανά μαζί της το χιόνι και της είπα “κοίτα, χιονίζει” και κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι εγώ χαίρομαι.

Το δεύτερο είναι ότι η αίσθηση της μοναξιάς δεν υπάρχει πια μέσα μου. Δεν είμαι πια μόνος μου. Της φαίνεται πολύ φυσιολογικό όλο αυτό. Μερικές φορές με ρωτάει “αυτόν τον ξέρεις;”, “Εσένα σε ξέρουν όλοι;”.

Πολλές φορές την βλέπω να λέει “ξέρετε ποιος είναι αυτός; Είναι ο μπαμπάς μου κάνει τον Μαθιό”. Νιώθει περηφάνεια γιατί και ο κόσμος με τον τρόπο που με προσεγγίζει είναι με αγάπη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...
spot_img
spot_img