Σάββατο, 19 Απριλίου, 2025

Νιώσαμε την «ανάσα» του Αγίου Νεκταρίου

Η αποστολή μας στο Κάιρο της Αιγύπτου με αφορμή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το M. Σάββατο 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός σας θα ξεχειλίζουν,...

Καλλιτέχνες που δεν έκρυψαν ποτέ την πίστη τους και μιλούν όπου σταθούν...

Πιστεύουν με παρρησία στον Θεό. Μέσα στο κατανυκτικό πνεύμα...

Η Χάρις Αλεξίου και ο «Χορός των Πυρσών»

Η Χάρις Αλεξίου βρίσκεται στο επίκεντρο της παρουσίασης του...

Αγωνία για την εξαφάνιση της Γεωργίας Μουράτη που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η 41χρονη πήρε 5.000 ευρώ από το σπίτι του συντρόφου της και... χάθηκε

«Πέπλο» μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση μίας γυναίκας που διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, από τη Θεσσαλονίκη, με την αγωνία των δικών της ανθρώπων να κορυφώνεται, την ώρα που οι άνδρες της Αστυνομίας «σαρώνουν» την πόλη με σκοπό να την εντοπίσουν.

Πρόκειται για τη 41χρονη Γεωργία Μουράτη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου. Η γυναίκα κυοφορεί το δεύτερο παιδί της, ενώ έχει ακόμη ένα κοριτσάκι, ηλικίας 13 ετών, από προηγούμενο γάμο, το οποίο βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση από τη στιγμή που η μητέρα του έφυγε.

Η ίδια φέρεται ότι άρπαξε μεγάλο χρηματικό ποσό από το σπίτι του συντρόφου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε χωρίς να ενημερώσει κανέναν για τα σχέδιά της. Εκτοτε ούτε η οικογένεια ούτε οι φίλοι της έχουν νέα της, με τους γονείς της να απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την κατάστασή της να ειδοποιήσει άμεσα τις Αρχές, προτού να είναι αργά.

«Να μας πάρει να μας πει ότι είναι καλά. Μόνο αυτό» ήταν τα λόγια του αδερφού της, ο οποίος περιμένει εναγωνίως να μάθει τι έχει συμβεί στη γυναίκα. Από την πλευρά του, ο σύντροφος της 41χρονης και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί περιέγραψε στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμαριάς, που χειρίζονται την υπόθεση, όλα όσα συνέβησαν την Τρίτη, προτού εξαφανιστεί. Ο ίδιος τόνισε πως του κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η γυναίκα δεν έχει επικοινωνήσει με το 13χρονο παιδί της.

Ο σύντροφος της 41χρονης

Οπως είπε, η Γεωργία άρπαξε 5.000 ευρώ και στη συνέχεια έφυγε. «Ξύπνησα στις 9 το πρωί. Είδα ότι μου έχει στείλει μήνυμα ότι έφτασε στο σπίτι, ότι πήρε κάποια χρήματα από το συρτάρι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο, η Γεωργία πάντα μου ζητούσε χρήματα όταν χρειαζόταν κάτι. Στα οικονομικά του σπιτιού της ήμασταν μαζί» υποστήριξε ο σύντροφος της εξαφανισμένης γυναίκας. Ακόμα, ισχυρίστηκε ότι μήνυμα έστειλε και στη μητέρα της, στην οποία φέρεται ότι ανέφερε ότι είχε κάποια εκκρεμότητα. Παρά τα μηνύματα που της έστειλε ο σύντροφός της, δεν κατάφερε να την εντοπίσει, αφού δεν παραδόθηκαν ποτέ. «Αργότερα αντιλήφθηκα ότι έλειπαν και κάποια προσωπικά της αντικείμενα. Δεν ενημέρωσε κανέναν, ούτε την κόρη της» πρόσθεσε, τονίζοντας, μάλιστα, ότι πάντα επικοινωνούσε με το παιδί της οτιδήποτε κι αν είχε συμβεί.

Μάλιστα, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε χθες για την εξαφάνισή της και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Ετσι, εκδόθηκε Missing Alert, το οποίο συνοδεύεται από τη φωτογραφία της. Την ημέρα της εξαφάνισής της η 41χρονη φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει στοιχεία για το πού βρίσκεται η Γεωργία να καλέσει στην Αστυνομία ή στο 1017.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι Ελληνες celebrities που βρίσκονται στα… τέσσερα σημεία του ορίζοντα για τις πασχαλινές διακοπές τους

Celebrities σε πασχαλινές διακοπές στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα....

Λουίζα Μπατίστα: Η ζωή εν τάφω μιας ξεχασμένης σταρ…

Τυφλή, έχοντας ήδη πατήσει τα 96 χρόνια της και...

«Big Brother» με 15+1 παίκτες

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τον «Μεγάλο Αδελφό»! Το...

Ινα Ταράντου: Κυριακή του Πάσχα με ταξίδι στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα

Η Ινα Ταράντου μάς ταξιδεύει στην ανοιξιάτικη Κέρκυρα! Οι...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Relax travel» στο Μπαλι!

Ενα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και ψυχικής ηρεμίας στο Μπαλί...

Silver alert τέλος για τη Mελά του «Big Brother»

Η Φραντζέσκα Μελά έδωσε... σημεία ζωής στα μπουζούκια. Για...

Ρεκόρ για το μοντέλο Νεκτάριο Κυρκόπουλο

Ταξίδεψε στην Κίνα για μιάμιση μέρα ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος,...
spot_img
spot_img