Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025

Νέο Medley από τη Γωγώ Λιδάκη με επιτυχίες μεγάλων δημιουργών

Συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία τους δίνουν ο καταξιωμένος δημιουργός,...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Στον πύργο των Λασκαραίων, επικρατεί αναβρασμός

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Στον πύργο...

H Σερέτι «κρατάει» τον Ντι Κάπριο λόγω… πεθεράς

Χωρίς να το θέλει, η Βιτόρια Σερέτι αποκάλυψε το...

Κοσμοπλημμύρα για την «Αγάπη μου πρώτη, τέλος και αρχή», με την Ολγα...

Με μια εξαιρετική sold out πρεμιέρα άρχισε η Ολγα...

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Οι δηλώσεις του δικηγόρου της 39χρονης μετά την απολογία της

Τραγική φιγούρα η σύζυγος: «Για μένα ο Σάκης δεν έχει φύγει»

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 39χρονη που το πρωί του περασμένου Σαββάτου κατάσφαξε στη μέση του δρόμου, στη Χαλκίδα, τον 43χρονο ξυλουργό, μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στις 9 χθες το πρωί στον ανακριτή και μετά τη μαραθώνια απολογία της αποφασίστηκε η προφυλάκισή της. Εμφανίστηκε μετανιωμένη για την πράξη της, ενώ φέρεται ότι υποστήριξε πως πριν από 15 χρόνια είχε με το θύμα μια συναινετική επαφή κι έκτοτε ο ξυλουργός διέσπειρε φήμες για εκείνη, γεγονός που, όπως υποστήριξε, «δημιουργούσε αφόρητες πιέσεις στην οικογένειά της».

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 43χρονου Χαλκίδα: Η σύζυγος του θύματος «σπάει» τη σιωπή της on camera

Ο άτυχος ξυλουργός

Μάλιστα, φέρεται ότι ισχυρίστηκε στην απολογία της πως το πρωί του Σαββάτου πήγε να βρει τον 43χρονο για να τον ρωτήσει για ποιον λόγο τα λέει όλα αυτά και να τον πείσει να πει ο ίδιος στον σύζυγό της ότι όλα είναι ψέματα». Το θύμα όμως αρνήθηκε, την έβρισε και έτσι το μαχαίρωσε.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία 43χρονου στη Χαλκίδα: «Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά με την υπόθεση με το βιτριόλι»

Η 39χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε ότι τα τελευταία δύο χρόνια την παρακολουθούσαν δύο ψυχίατροι, ένας στην Αθήνα και ένας στη Χαλκίδα, έπαιρνε αγωγή και μέχρι και την προηγούμενη μέρα πριν από το έγκλημα είχε συνεδρία. Στο πλαίσιο αυτό, οι δικηγόροι της αιτήθηκαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

«Εχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ζητάει συγγνώμη από τους οικείους του εκλιπόντα. Εμείς έχουμε την πεποίθηση ως συνήγοροι ότι πραγματικά δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα αυτό και βεβαίως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον εκλιπόντα» υποστήριξε ο Δημήτρης Ανδρέου, ένας εκ των δύο δικηγόρων της γυναίκας.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στη Χαλκίδα: Η 39χρονη αποκάλυψε γιατί σκότωσε τον 43χρονο

Η φόνισσα της Χαλκίδας

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...