Τετάρτη, 2 Απριλίου, 2025

Αντώνης Ρέμος: Στο Ντουμπάι για vip πάρτι ο τραγουδιστής, με τιμές για...

VIP live party στο Ντουμπάι με τιμές για «γερά»...

«Πρωταγωνιστές»: Η Ζωή, ο Μάνος, η Μελίνα, ο Καραμανλής και ο «συνήγορος...

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, που έκλεισε πριν λίγες μέρες τα...

Απασφάλισε ο Στηβ Μιλάτος: «Fipster αν δεν υπήρχε αυτός ο τύπος πριν,...

Στα «καρφιά» που πέταξε ο Fipster μέσα από τη...

Το ξεχωριστό βιβλίο που ετοιμάζει η Τατιάνα Μπλάτνικ

Την περασμένη βδομάδα ταξίδεψε στην Κολομβία και επισκέφθηκε τα...

Άντζελα Γκερέκου: Επέστρεψε στο θεατρικό σανίδι μετά από 26 χρόνια

Γκερέκου από το... παρελθόν!

Δεν χόρταινε να βλέπει στο βλέμμα της κόρης της, Μαρίας Βοσκοπούλου, και της μητέρας της, Μαρίας, τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια που ένιωθαν για εκείνη!

Και η ίδια, όμως, η πρόεδρος του ΕΟΤ και πρωταγωνίστρια της σειράς «Γη της Ελιάς» Αντζελα Γκερέκου (εμφανώς ανανεωμένη, με καστανοκόκκινη απόχρωση στα μαλλιά) έλαμπε από χαρά και ας μην ήταν εκεί ο λατρεμένος της Τόλης Βοσκόπουλος για να την καμαρώσει στο σανίδι έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια θεατρικής… σιωπής!

Η Αντζελα Γκερέκου στη σκηνή

Η Αντζελα Γκερέκου, λοιπόν, επέστρεψε στα παλιά λημέρια της, τη σκηνή, και αποθεώθηκε από το κοινό, με την ίδια να πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια» (ένα έργο-ύμνος στη ζωή και στα νιάτα) στο θέατρο Coronet, μαζί με τον υπέροχο ηθοποιό Στέφανο Κυριακίδη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες υπηρετεί με συνέπεια και ήθος το θέατρο!

Κυριακίδης και Αντζελα Γκερέκου στην παράσταση «Τα τελευταία φεγγάρια»

Μετά τη σύμπραξή τους στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της Ελιάς», οι δύο ηθοποιοί συναντιούνται ξανά επαγγελματικά, αυτή τη φορά στο σανίδι, στο έργο του Φούριο Μπορντόν, το οποίο σκηνοθετεί με μοναδικό τρόπο και μαεστρία η Ρέινα Εσκενάζυ! Να θυμίσουμε ότι η τελευταία παράσταση στην οποία είχε παίξει η Αντζελα ήταν το 1998 στο μιούζικαλ «Ηρθες σαν όνειρο», παρέα με τον αγαπημένο της Τόλη Βοσκόπουλο, με το τότε ζευγάρι στη ζωή να δίνει ένα μοναδικό ρεσιτάλ ερμηνειών και να γίνεται talk of the town στη θεατρική Αθήνα!

Εγγονή και γιαγιά καμαρώνουν την Αντζελα Γκερέκου μετά το τέλος της παράστασης

Αυτή τη φορά, όμως, η Αντζελα είχε δύο λατρεμένα της πρόσωπα να την καμαρώσουν στην επιστροφή της, με την πρόεδρο του ΕΟΤ να… χάνεται στην αγκαλιά της κόρης της, που ακολουθεί και αυτή τα χνάρια της στην υποκριτική, και της μητέρας της.

Η Αντζελα Γκερέκου με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου

Γκερέκου, Βοσκοπούλου, Κυριακίδης και Λιακόπουλος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Μπαμ» χωρισμού: O Μπισμπίκης έφυγε από το σπίτι της Βανδή και μένει σε ξενοδοχείο

Σαν βόμβα έσκασε στα αγαπημένα τους πρόσωπα η είδηση...

Με ρόλο στους «Weekenders» η σύζυγος του Βαρθακούρη

Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για την ανανεωμένη Αντελίνα...

Αρπακτικά του σεξ γύρω από την κόρη της Καίτης Χωματά

Η Ιουλία Μαυρομάτη, κόρη της σπουδαίας ερμηνεύτριας του Νέου...

«Happy end» στο… θρίλερ με «Το σόι σου»

Φαμίλια ενωμένη, ποτέ νικημένη. Οι οικογενειακές ιστορίες λείπουν από...

Η Φιλιππινέζα και ο βίαιος mr Οnirama

Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος» ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου...

Δημόσια καυτά φιλιά για τον «ξεχασμένο» Κασσελάκη και τον Τάιλέρ του

Στην «ασταμάτητη αγάπη του», στον έρωτα της ζωής του,...