Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια τρανς… Κασσάνδρα στη Λυρική – Η διεμφυλική σοπράνο Μαρία Καστίγιο ντε...

Από τενόρος έγινε... σοπράνο και, αφού κατέκτησε με τη...

«Super Κατερίνα»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha,...

Οι πρεμιέρες της Μυθοπλασίας Alpha, κάθε βράδυ με διπλά επεισόδια

Ο Alpha από τις 23/9 αφιερώνει κάθε βράδυ σε μία νέα...

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Ολα τα είχε η κρατική τηλεόραση, ένα δελτίο ειδήσεων στο TikTok τής έλειπε

InfluencEΡT!

Εδώ ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί TikTok, δεν θα το αξιοποιήσει η ΕΡΤ; Ειδήσεις μέχρι και στο TikΤok από την ΕΡΤ, για να πιάσουν τον ρυθμό των νέων, μια και δεν πιάνουν τον σφυγμό της τηλεθέασης! Αυτή η… είδηση βγήκε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση της διοίκησης της ΕΡΤ με τους τηλεοπτικούς συντάκτες στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για τον στρατηγικό σχεδιασμό της κρατικής τηλεόρασης αλλά και για τα μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα της δημόσιας τηλεόρασης την τρέχουσα και τη νέα σεζόν!

konstantinos zoulas30083
Κωνσταντίνος Ζούλας

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Ζούλας επικέντρωσε την ομιλία του στο 24ωρο ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ERTNEWS, το οποίο έκλεισε δύο χρόνια λειτουργίας, και επί τη ευκαιρία άφησε τους πάντες εμβρόντητους όταν ανακοίνωσε μια σειρά πρωτοβουλιών! Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, θα ενταχθεί στο ενημερωτικό κανάλι ένα εντελώς διαφορετικό δελτίο ειδήσεων, που θα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα μεταδίδεται καθημερινά τόσο από το Instagram όσο και από το TikTok! Αραγε θα προκηρυχθεί και διαγωνισμός για τη θέση της παρουσιάστριας; Γιατί από influencers σε αυτή τη χώρα καλά τα πάμε!

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ανακοίνωσε, επίσης, ότι από την 1η Απριλίου το ΕΡΤNEWS θα «πετάει» (όπως ήδη κάνει και το ERTFLIX) με τις πτήσεις της Aegean, μεταδίδοντας τρία δελτία ειδήσεων, τα οποία θα είναι και στη νοηματική γλώσσα, ενώ τόνισε ότι η ΕΡΤ δεν σκοπεύει να ζητήσει αύξηση του ανταποδοτικού τέλους της, όπως επίσης ότι δεν θα φύγει και από τη διαφήμιση.

konstantinos zoulas26103

Σε ό,τι αφορά τις μετρήσεις τηλεθέασης, ξεκαθάρισε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τον προσεχή Σεπτέμβριο (να έχουν γυρίσει όλοι ξεκούραστοι από τις διακοπές), υπογραμμίζοντας ότι «η τεχνολογία της Nielsen δεν μπορεί πλέον να αποτυπώσει με ακρίβεια τις συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού που παρακολουθεί τα αγαπημένα του προγράμματα σε συσκευές εκτός τηλεόρασης».

Από την πλευρά της, η διευθύνουσα σύμβουλος Κατερίνα Κασκανιώτη αναφέρθηκε στα τρία μεγάλα events που θα «τρέξουν» στη δημόσια τηλεόραση έως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πρώτα απ’ όλα η Eurovision… «Ελπίζουμε να είμαστε στον τελικό με το “ZARI”, για το οποίο, καθώς περνάει ο καιρός, πληθαίνουν οι θετικές εντυπώσεις» ανέφερε η κυρία Κασκανιώτη.

ert29034

Τη σκυτάλη παίρνει το EURO 2024 (14 Ιουνίου-14 Ιουλίου). H ΕΡΤ θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας μεταδίδοντας και τους 51 αγώνες. Τέλος, σειρά παίρνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου). Περισσότερες από 700 ώρες προγράμματος σε πέντε κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤSPORTS1, ΕΡΤSPORTS2). Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα μεταδοθούν από τις 28 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...