Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πέννες με πέστο βασιλικού και σας προτείνει να κάνετε τη συνταγή του.
Υλικά
500γρ πένες
2 ματσάκια βασιλικό
150 γρ παρμεζάνα
80 γρ κάσιους
80 ml ελαιόλαδο
1 κσ σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» πέννες με πέστο βασιλικού και σας προτείνει να κάνετε τη συνταγή του.
500γρ πένες
2 ματσάκια βασιλικό
150 γρ παρμεζάνα
80 γρ κάσιους
80 ml ελαιόλαδο
1 κσ σκόρδο
Αλάτι πιπέρι
Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του espressonews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
© 2007 - 2024 Espresso
Made by minoanDesign