Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Γιάννης Παλαιολόγος: Ένας «ρούκι» στα μπουζούκια

Ο ταλαντούχος Γιάννης Παλαιολόγος μιλάει στην «Espresso» για τα μελλοντικά σχέδιά του στο τραγούδι και τη συνεργασία του στο Ω Stage Athens με τους Ηλία Βρεττό και Λένα Παπαδοπούλου

Νέος, ωραίος και ταλαντούχος, ο Γιάννης Παλαιολόγος θεωρείται η τάχιστα ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του τραγουδιού και της παραγωγής. Η «Espresso» τον συνάντησε στο Ω Stage Athens, όπου εμφανίζεται αυτή την εποχή στο πλευρό του Ηλία Βρεττού και της Λένας Παπαδοπούλου, και μας μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

Γιάννη, πώς κυλάει η συνεργασία σου με τον Ηλία Βρεττό και τη Λένα Παπαδοπούλου στο Ω Stage;
Καταπληκτικά, νιώθω πραγματικά πολύ όμορφα σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, με αυτό το καταπληκτικό σχήμα. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή ζούμε μαγικές στιγμές με αυτούς τους δύο εξαιρετικούς καλλιτέχνες, σε ένα πρόγραμμα που τα έχει όλα. Ο κόσμος μάς έχει αγκαλιάσει και κάθε βραδιά είναι ξεχωριστή.

Εσύ πώς βιώνεις αυτήν την επιτυχία;
Είναι υπέροχο να βρίσκομαι εδώ και στα πρώτα μου βήματα να βιώνω την αποδοχή του κόσμου και, φυσικά, να παίρνω όλη αυτήν την εμπειρία στο πλευρό δύο καλλιτεχνών που πρωταγωνιστούν χρόνια στον χώρο.

Έχεις άγχος;
Άγχος πάντα υπάρχει, αλλά ως ένα σημείο, μέχρι εκεί που να είναι δημιουργικό δηλαδή. Από εκεί και πέρα το μυαλό «κλειδώνει», ανεβαίνεις στην πίστα και κάνεις αυτό που έχεις μάθει, με σκοπό να περάσει ο κόσμος καλά.

Πόσο δύσκολο είναι για έναν νέο τραγουδιστή το ξεκίνημα σε ένα μεγάλο αθηναϊκό μαγαζί και πόσο δύσκολο να καθιερωθεί;
Κάθε αρχή και δύσκολη (σ.σ.: γέλια), κοίτα ο ανταγωνισμός στον χώρο μας είναι τεράστιος, θέλει αρκετή δουλειά, υπομονή και αυτοέλεγχο για να πετύχεις τον στόχο σου. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται, εσύ βλέπεις απλά έναν τύπο να τραγουδάει, αλλά, για να βγει όλο αυτό, απαιτούνται σκληρή δουλειά και προετοιμασία, η οποία μέχρι στιγμής, αν μη τι άλλο, με έχει δικαιώσει.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα σου;
Αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι το τώρα, θέλω να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος εδώ. Σίγουρα υπάρχουν προτάσεις και σκέψεις, τις οποίες όμως θα μελετήσω με τους συνεργάτες μου μετά το τέλος των εμφανίσεών μου.

Μια και ανέφερες τη λέξη «συνεργάτες», ξέρουμε όλοι ότι ο πιο στενός σου συνεργάτης είναι ο Γρηγόρης Αγγελίδης. Μίλησέ μας για τη συνεργασία σας.
Με τον Γρηγόρη γνωριζόμαστε από μικρά παιδιά, ξεκινήσαμε μαζί αυτό το ταξίδι στη μουσική, μια και είναι ο άνθρωπος που έχει γράψει τους στίχους σε όλα τα κομμάτια μου που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνεργάτη, δεδομένου ότι γνωρίζει τον χώρο καλύτερα από τον καθένα.

Γνωρίζουμε ότι έχεις κάνει ήδη πέντε κυκλοφορίες με γνωστή δισκογραφική εταιρία, ίσως και την πιο γνωστή. Σκέψεις για νέο τραγούδι υπάρχουν;
Αυτή τη στιγμή είμαι σε ένα μεταβατικό στάδιο δισκογραφικά, καθώς η συνεργασία μου με την εταιρία που λες έχει λήξει. Οπότε πρακτικά είμαι ανεξάρτητος ως καλλιτέχνης. Οπως είπα όμως, όλα είναι ανοιχτά. Θα τα μελετήσω μετά το πέρας των εμφανίσεών μου στο Ω Stage.

Παράλληλα έχεις μπει δυναμικά και στον χώρο της παραγωγής τραγουδιών. Μίλησέ μου λίγο για αυτό.
Είναι ένα project που έχω αρχίσει μαζί με τον Γρήγορη Αγγελίδη, ο οποίος, όπως προείπα, υπογράφει όλους τους στίχους στα τραγούδια μου, αλλά και τον Κάρολο Κώστογλου, που υπογράφει τη μουσική. Γράφουμε τραγούδια σύμφωνα με τα δικά μας ακούσματα, τις δικές μας επιρροές, από τις μουσικές που μεγαλώσαμε, κυρίως των 90s και των 00s, εποχή την οποία θεωρώ κορυφαία από πλευράς παραγωγής τραγουδιών και επιτυχιών. Είναι και αυτός ένας δύσκολος χώρος, καθώς είμαστε νέοι δημιουργοί. Δουλεύουμε με νέους καλλιτέχνες και παιδιά που πιστεύουμε πολύ και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα φτιάξουμε το δικό μας όνομα με συνεργασίες που ονειρευόμαστε.

Καθώς το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών, τι έχεις να ευχηθείς στους αναγνώστες μας;
Υγεία σε όλον τον κόσμο, παιδιά, τίποτε άλλο. Υγεία και σύντομα να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται στις «θερμές» περιοχές του πλανήτη και να προχωρήσουμε ειρηνικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Ο Αθερίδης σόκαρε το πανελλήνιο μιλώντας για την «άγνωστη» περιπέτεια με την υγεία του

Σόκαρε το πανελλήνιο ο Θοδωρής Αθερίδης για το εγκεφαλικό...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι επισημοποίησαν τη σχέση τους

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Η Σκορδά θα… κόψει την τηλεοπτική κορδέλα

Η Φαίη Σκορδά θα κάνει το ποδαρικό στην πρωινή...