Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 15 Μαϊου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Τώρα μπορείτε να κάνετε μια νέα είσοδο με καινούργιο προφίλ και στιλ. Ολα δείχνουν ότι θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση, γι’ αυτό αποφύγετε κάθε προκατάληψη. Εχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα σας κάνει λίγο τρελούτσικους και παράλληλα λίγο απρόσεκτους. Οι προοπτικές των υποθέσεών σας θα είναι καλές, αλλά μην το παρακάνετε και διακινδυνέψετε τα κεκτημένα. Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη φοβάστε τις τολμηρές ενέργειες, γιατί αυτές είναι που θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Διανύετε μια μεταβατική περίοδο, γι’ αυτό μη σας πτοούν οι οποιεσδήποτε δυσκολίες. Ξεκινήστε έναν νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να ισορροπήσετε ανάμεσα σε δύο δραστηριότητες. Στο να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το μη τυχαίο και να είστε δραστήριοι να αρπάξετε κάποιες ευκαιρίες. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Αρχίζει να προεκτείνεται ο τρόπος ζωής που αποφασίσατε να ακολουθήσετε. Οι συνθήκες στο πρακτικό μέρος τώρα θα είναι βολικότερες, οπότε απομένει να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή θλίψη που θα νιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξετάστε τα υπαρξιακά σας θέματα με αισιοδοξία και ακόμα και για τα δύσκολα ζητήματα περί ασφαλειών θα μπορέσετε να βρείτε έξυπνες στρατηγικές. Θα υποχρεωθείτε σε καινούργιες θέσεις σε ό,τι αφορά το άμεσο συμφέρον σας.

ΖΥΓΟΣ

Μην προσπαθείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στις αλλαγές που γίνονται, γιατί θα κουραστείτε. Πολύ σύντομα θα διαμορφώσετε μια καινούργια εικόνα των γενικών καταστάσεων. Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειάς σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκεστείτε μόνο στα ακίνδυνα πάθη και μη φτάνετε στα άκρα. Στα δύσκολα σημεία των σχέσεών σας εξετάστε τα όρια και τις αρμοδιότητες που σας αντιστοιχούν. Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε να μην ταυτίζεστε με καινούργιες νοοτροπίες, αλλά να τις βλέπετε με αποστασιοποιημένο βλέμμα και θα ανακαλύψετε αξίες που δεν πιστεύατε. Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είναι αρκετά καλή η μέρα για εσάς, καθώς όλα φαίνεται να έχουν προδιαγραφές επιτυχίας, αρκεί να επιδείξετε θάρρος και να επιδιώξετε καλύτερες επενδύσεις για το μέλλον. Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορείτε να κάνετε τα πράγματα ακόμα καλύτερα. Παρόλο που η μέρα φέρνει πολλές δραστηριότητες, θα έχετε την ικανοποίηση να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Η μέρα σας -παρά τις αντιξοότητες και τις καθυστερήσεις- θα είναι δημιουργική.

ΙΧΘΥΕΣ

Για να προωθήσετε σωστά τα θέματά σας, χρειάζεται να μάθετε πώς ενεργούν οι άλλοι. Επικοινωνήστε σωστά και διεξοδικά για να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Φροντίστε στα οικογενειακά σας θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...