Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

«Καμπάνα» σε 43χρονο για μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ανήλικη

Sms ανωμαλίας

Το κατώφλι του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου πέρασε ένας 43χρονος από τη Ρόδο που έστελνε συστηματικά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ανήλικη! Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο, το οποίο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση.

Οπως προέκυψε κατά την ακροαματική διαδικασία, ο σάτυρος τον χειμώνα του 2017 έστελνε μέσω Messenger στη 12χρονη φρικιαστικά μηνύματα, με τα οποία επεδίωκε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. «Σε βλέπω συχνά στον δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ», «Θέλω πολύ να στο…» και «Θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας» ήταν μερικά από αυτά. Ωστόσο, η νοσηρή του δράση δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο 43χρονος φέρεται ότι της κοινοποίησε βίντεο στο οποίο έδειχνε τα γεννητικά του όργανα σε στύση.

Συνέχισε απτόητος

H ανήλικη υποστήριξε πως του είχε πει να μην της ξαναστείλει μήνυμα, όμως αυτός συνέχισε απτόητος. Μάλιστα, μία ημέρα, που η ανήλικη φορούσε κόκκινο κολάν, ο 43χρονος τής είχε στείλει μήνυμα τονίζοντάς της πως τον «τρελαίνει με αυτό το ρούχο», χωρίς ωστόσο εκείνη να έχει αναρτήσει φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την πλευρά του, ο σάτυρος αρνήθηκε ότι γνώριζε την ηλικία του θύματος, υποστηρίζοντας πως είχε ανεβάσει στο προφίλ της ότι είχε γεννηθεί το 1996 και στην πορεία το άλλαξε. Ακόμη, κατέθεσε ότι παρενέβη στις συνομιλίες τους ο πατέρας της ανήλικης για να τον σταματήσει, αλλά δεν πτοήθηκε, γιατί πίστεψε ότι επρόκειτο για ψέμα της κοπέλας, με απώτερο σκοπό να τον αποφύγει.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα