Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 27 Μαΐου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάντε υπομονή και αφήστε τις μέρες να περάσουν για να αποφύγετε παγίδες που προσπαθούν να σας στήσουν κάποιοι επιτήδειοι. Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα των υποθέσεών σας προτού καταλήξετε σε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να εκφράσετε παράπονα σε άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από τις σχέσεις σας θα ενεργοποιήσει θετικά τη δημιουργικότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Μπορεί να χρειαστεί να τροποποιήσετε κάποιους στόχους και να θέσετε ορισμένα όρια στις σχέσεις σας, αλλά και να επανεξετάσετε τις επιρροές που δέχεστε στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε πάλι τον εαυτό σας και σταματήστε να αγχώνεστε από καταστάσεις που γνωρίζετε καλά ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχο. Κάντε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις και να μην μπερδεύεται η μία στην άλλη.

ΛΕΩΝ: Δεν θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Οσο κι αν θέλετε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιες φορές το προσωπείο που φοράτε σας προδίδει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιχειρήσετε να επιλύσετε οικονομικά θέματα ή να προβείτε σε καινούργιες επενδύσεις, ακούγοντας τρίτα άτομα. Κανείς δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τα οικονομικά σας για να πάρει αποφάσεις αντί εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Υπάρχει τρόπος να υπερασπιστείτε σθεναρά τα δικαιώματά σας, αντιμετωπίζοντας δυναμικά εμπόδια και αντιπάλους. Για όλα, βέβαια, πρέπει να κρατάτε ένα μέτρο, οπότε να προσέχετε τις κινήσεις σας αλλά και την όλη σας συμπεριφορά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε κρυφές ή φανερές αντιπαλότητες και δημιουργήστε εποικοδομητικές και συμφέρουσες για όλους σχέσεις. Φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί αλλά και ευέλικτοι, ώστε να οργανώσετε καλύτερα αυτά που πρέπει να γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για πάρα πολλούς μήνες πνευματικά, ψυχικά και σωματικά φτάσατε στα όριά σας και όποια αδυναμία είχε ο οργανισμός σας έκανε την εμφάνισή της. Να θυμάστε πως το πρώτο σας μέλημα πρέπει να είναι η υγεία σας γιατί το πιο πολύτιμο στη ζωή σας είστε εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού και των συνθηκών δεν μπορείτε να χαρείτε τις επιτυχίες που έχετε όπως θα θέλατε. Στη συνέχεια, όμως, υποχωρεί η μεγάλη ένταση και μπορείτε να προχωρήσετε με άνεση παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ετοιμάσατε πολλά σχέδια, προγραμματίσατε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν κάνατε απολύτως τίποτα και σύμφωνα με εσάς έφταιγαν οι συγκυρίες της τελευταίας στιγμής.

ΙΧΘΥΕΣ: Με προσεκτικά βήματα δεν θα ανακόψετε την καλή πορεία που σας περιμένει στη συνέχεια. Αποφύγετε προσωρινά τους δύσκολους στόχους και προχωρήστε εκ του ασφαλούς ώστε να μην ξεφεύγετε από τα όρια της λογικής.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...