Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 29 Μαϊου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Δεν είστε έτοιμοι να αντέξετε μεγάλα λάθη. Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση, θα αθετήσει τον λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει μια πολύ μεγάλη κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ: Ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες, που έρχονται για να αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν. Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δεν θα την περιμένατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Καλά θα κάνετε να μην υπερτονίζετε τα επιχειρήματά σας, όταν το ταίρι σας σε κάποια σημεία έχει δίκιο. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε πολλές δραστηριότητες που δεν σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΛΕΩΝ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με τον σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης. Το ταίρι σας έχει ένα διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς. Δεν πρέπει να αφήνετε να επηρεάζεστε από τις διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διώξτε μακριά από εσάς ό,τι δεν σας υπόσχεται σιγουριά και  ασφάλεια. Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δεν σας βοηθούν να ανανεωθείτε. Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα, που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη.

ΖΥΓΟΣ: Μη ζηλεύετε, ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας. Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, αποφασίστε  να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας. Από το να τα βάζετε με τους πάντες συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν. Χαρείτε ό,τι σας δίνει απλόχερα η ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η επιθετικότητα που υιοθετείτε μερικές φορές κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα. Επιβάλετε να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε εναλλακτικές λύσεις, που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να φύγετε. Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση. Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου, που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση. Το πλανητικό σκηνικό σάς παρέχει δύναμη, αποφασιστικότητα και πρωτοποριακό πνεύμα, στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση ακόμα και των πιο δύσκολων θεμάτων σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζητήστε από φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα να κάνουν μαζί σας πράγματα που σας ενθουσιάζουν και σας φτιάχνουν το κέφι. Προτού γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....