Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Αυτοτραυματίστηκε η Περουβιανή και μετά κατήγγειλε τον σύζυγό της που την κακοποιούσε συστηματικά

«Ψυχώ» στη Νίκαια

Ανατροπή φέρνουν στην υπόθεση της 57χρονης που κατήγγειλε ότι μαχαιρώθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Νίκαια η εξέταση του ιατροδικαστή και οι καταθέσεις μαρτύρων, από τις οποίες προκύπτει πως η γυναίκα με καταγωγή από το Περού αυτοτραυματίστηκε με κουζινομάχαιρο για να δώσει τέλος στη ζωή της και, στη συνέχεια, κάλεσε την Αστυνομία για να «τιμωρήσει» τον νταή 57χρονο που την κακοποιούσε συστηματικά.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές Αρχές δεν προκύπτει η παρουσία του συζύγου στον χώρο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν εμπλέκεται στο «ματωμένο» σκηνικό της οδού Αρτέμιδος. Την ίδια ώρα, η 57χρονη, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά και φέρεται ότι είχε εισαχθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης, με συνέπεια να μη θυμάται τι συνέβη προχθές τη νύχτα, όταν βγήκε αιμόφυρτη στον δρόμο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά και κάλεσε το 100, λέγοντας πως τη μαχαίρωσε ο άνδρας της.

nikaia29054
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στη Νίκαια

Ο 57χρονος Ελληνας, ο οποίος είχε συλληφθεί δύο φορές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, όμως κάθε φορά οδηγούνταν στο Αυτόφωρο και, στη συνέχεια, αφηνόταν ελεύθερος, από την πλευρά του κατέθεσε στους αστυνομικούς πως την ώρα που εκτυλίχθηκε το συμβάν έτρωγε με φίλους σε μαγαζί που βρίσκεται κοντά στο Τζάνειο. Οπως ισχυρίστηκε, κάποια στιγμή τού τηλεφώνησε η σύζυγός του και του ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι γιατί κάτι είχε συμβεί. Ωστόσο, εκείνος δεν έδωσε σημασία και δεν διέκοψε τη διασκέδασή του. Υστερα από όλα αυτά, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 57χρονη να αυτοτραυματίστηκε σε αντίδραση για την άρνηση του συζύγου της να πάει στο σπίτι. Πάντως, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, δεν υπήρξε κακοποιητικό επεισόδιο σε βάρος της γυναίκας, παρόλο που την τελευταία πενταετία είχε καταγγείλει συνολικά εννέα φορές τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Πριν από το τελευταίο αιματηρό επεισόδιο η 57χρονη είχε υποβάλει μήνυση για πράξεις που φέρεται ότι τελέστηκαν σε βάρος της τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου 2024. Ενημερώθηκε ξανά για την εγκατάσταση της εφαρμογής panic button, καθώς και για τη δυνατότητα μεταφοράς της σε ασφαλή χώρο, όμως φέρεται ότι αρνήθηκε να της χορηγηθούν και τα δύο. Στις 21.45 τη Δευτέρα, η γυναίκα με καταγωγή από το Περού κάλεσε την Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια, λέγοντας: «Ελάτε, με μαχαίρωσε ο σύζυγός μου». Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι τη βρήκαν με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και προσήχθη ο καταγγελλόμενος δράστης της επίθεσης.

«Γενικότερα, τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια, φωνές… Αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια» ανέφερε γείτονας του ζευγαριού. Η εισαγγελέας διέταξε την υποβολή προανακριτικού υλικού, χωρίς τη σύλληψη του 57χρονου, και τον ακούσιο εγκλεισμό της συζύγου του στο ψυχιατρείο μετά το πέρας της νοσηλείας της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η αμηχανία της Έλλης Κοκκίνου όταν ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε τον πρώην σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη

Καλεσμένη του Ηλία Ψινάκη στην διαδικτυακή του εκπομπή βρέθηκε...