Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Σόφη Ζαννίνου: «Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την κόρη μου και με...

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό...

Μαρία Σολωμού: «Υπήρχε πολύ βρίσιμο, ήταν προσβλητικό»

Η Μαρία Σολωμού φέτος πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α....

«Grand Hotel»: Η Κυβέλη είναι έξαλλη με τον Ρήγα

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Grand...

Δεν μας έφτανε τόσο, θέλει και ένα μισάωρο από το «Καλημέρα, Ελλάδα»...

Επεκτατικός ο ένας, σκληρό καρύδι ο άλλος! Ανένδοτος είναι...

Γιος έκαψε τον πατέρα του επειδή, όπως λέει, δεν είχε λεφτά για την κηδεία του

Η έντονη δυσοσμία από τη σορό, που «έπνιγε» πάνω από έναν μήνα τη γειτονιά

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας δικάζεται σήμερα ο 57χρονος που έκαψε τη σορό του πατέρα του και προσπάθησε να την εξαφανίσει από το σπίτι τους στα Λιόσια, καθώς, όπως ισχυρίζεται, δεν είχε χρήματα για την ταφή του. Εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην Αρχή και της παράνομης οπλοκατοχής.

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν στοιχεία ότι ο θάνατος του 82χρονου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αφού τα τραύματά του ήταν μεταθανάτια. Από τις Αρχές δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο διενέργειας ψυχιατρικής εξέτασης στον 57χρονο, ο οποίος ομολόγησε πως έκαψε το πτώμα του, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον κηδέψει, αν και αρνείται ότι τεμάχισε το άψυχο κορμί του πατέρα του. «Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω γιατί είχε γεμίσει σκουλήκια. Ο πατέρας μου πέθανε τον Φεβρουάριο. Δεν τον τεμάχισα. Οπως τον μετέφερα με το στρώμα έφευγαν κάποια μέλη από τη σορό. Δεν είχα λεφτά για να τον θάψω» ανέφερε στους αστυνομικούς. Περίοικοι είχαν δει την περασμένη εβδομάδα τον γιο να καίει κάτι στην αυλή. Τότε είχε κληθεί η Πυροσβεστική, αλλά όταν έφτασαν οι πυροσβέστες είχε σβήσει η φωτιά και δεν έκαναν περαιτέρω έλεγχο…

liosia03064

Καταγγελίες

Η φρικαλέα υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν, έπειτα από καταγγελίες γειτόνων για την έντονη δυσοσμία, αστυνομικοί μπήκαν στην αυλή του σπιτιού στην οδό Αγαμέμνονος και αντίκρισαν την απανθρακωμένη σορό. Αρχικά ο 57χρονος αρνήθηκε την είσοδο στους αστυνομικούς, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του ήταν σε κέντρο αποκατάστασης ή φιλοξενείτο σε κάποιον συγγενή. Οταν τελικά μπήκαν στο σπίτι αντίκρισαν το στρώμα με την απανθρακωμένη σορό στην αυλή, καλυμμένο με κουβέρτα. Σοκαρισμένοι οι γείτονες μιλούν για έναν ήρεμο άνθρωπο, μαθηματικό, που φρόντιζε τον πατέρα του τα τελευταία 12 χρόνια, μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ο γιος είχε πουλήσει το σπίτι και την περασμένη εβδομάδα είχε συναντηθεί με τον νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος του είπε πως θα μπορούσε να μείνει στο σπίτι για ακόμα 2-3 μήνες, μέχρι ο 57χρονος να βρει νέα στέγη.

liosia030641

Ως προς την έντονη δυσοσμία, προφασίστηκε στον νέο ιδιοκτήτη πως πιθανότατα κάποιο γατάκι έχει πεθάνει. Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι, με τα οποία οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο γιος έκοψε το κεφάλι και τα κάτω άκρα της σορού του πατέρα του. Γείτονες αναφέρουν πως είχαν να δουν τον ηλικιωμένο από το Πάσχα, εκτιμώντας πως ήταν νεκρός τις τελευταίες 20 ημέρες. «Η τελευταία εικόνα που έχω από τον παππού είναι όταν γύρισε ένα βράδυ κι είχε πιάσει με τα δύο του χέρια τα κάγκελα κι έκλαιγε, και μου λέει “σε παρακαλώ, βοήθησέ με. Με χτυπάει, μου παίρνει τα λεφτά της σύνταξής μου και δεν με αφήνει να βγω”. Φαντάστηκα ότι είναι της άνοιας» δήλωσε γειτόνισσα, η οποία δεν μπορούσε να φανταστεί τη φρικτή κατάληξη του 82χρονου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...