Κυριακή, 30 Μαρτίου, 2025

Νέο Medley από τη Γωγώ Λιδάκη με επιτυχίες μεγάλων δημιουργών

Συνέχεια στην επιτυχημένη συνεργασία τους δίνουν ο καταξιωμένος δημιουργός,...

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά»: Στον πύργο των Λασκαραίων, επικρατεί αναβρασμός

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».Στον πύργο...

H Σερέτι «κρατάει» τον Ντι Κάπριο λόγω… πεθεράς

Χωρίς να το θέλει, η Βιτόρια Σερέτι αποκάλυψε το...

Κοσμοπλημμύρα για την «Αγάπη μου πρώτη, τέλος και αρχή», με την Ολγα...

Με μια εξαιρετική sold out πρεμιέρα άρχισε η Ολγα...

Τραγουδιστής ποπ συγκροτήματος με άρρωστα βίτσια

Βίαζε γυναίκες την ώρα του ύπνου και τα έγραφε σε βίντεο

Στο σκαμνί κάθισε τραγουδιστής γνωστού ποπ συγκροτήματος, ο οποίος κατηγορείται ότι για να ικανοποιήσει την αρρωστημένη φαντασίωσή του, βίαζε γυναίκες, βιντεοσκοπούσε τον εαυτό του να τις κακοποιεί σεξουαλικά ενώ κοιμούνταν και μετέτρεψε τουλάχιστον μία από αυτές σε σκλάβα του σεξ.

Ο 36χρονος Ρος Γουάιλντ, κατά κόσμον Ρος Ντέιβιντσον, έγινε γνωστός το 2018, όταν ανέλαβε κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Spandau Ballet, μετά την αποχώρηση του Τόνι Χάντλεϊ. Την περασμένη Τρίτη κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε δικαστήριο του Λονδίνου κατηγορούμενος για βιασμούς πέντε γυναικών από το 2013 έως το 2023, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Sun».

Ο τραγουδιστής είχε τη φαντασίωση να κάνει σεξ με γυναίκες την ώρα που κοιμούνται, όπως είπε κατά την ανάκριση στον εισαγγελέα Ρίτσαρντ Χέρντεν. Τον Οκτώβριο του 2013 φέρεται ότι βίασε την πρώτη γυναίκα έπειτα από καβγά στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο καταγράφοντας τα πάντα σε βίντεο. Η δεύτερη γυναίκα τον κατηγορεί ότι βιντεοσκόπησε τον εαυτό του την ώρα που χάιδευε το στήθος της ενώ εκείνη κοιμόταν. Ο Ρος Γουάιλντ κατηγορείται ότι βίασε την τρίτη γυναίκα την ώρα που κοιμόταν σε ξενοδοχείο στο Φεστιβάλ των Καννών, βιντεοσκοπώντας τη σεξουαλική επίθεση.

Η τέταρτη γυναίκα κατέθεσε ότι ξύπνησε απότομα και συνειδητοποίησε ότι ο τραγουδιστής τη βίαζε στον ύπνο της. Η πέμπτη γυναίκα τον κατηγορεί ότι την εξανάγκασε να του κάνει στοματικό σεξ και στη συνέχεια τη βίασε. Επίσης στην κατάθεσή της ανέφερε ότι ο Ρος Γουάιλντ την είχε κάνει σκλάβα του σεξ. Της ζητούσε να κάνουν σεξ πέντε ή έξι φορές τη βραδιά και, όταν εκείνη αρνούνταν, τη βίαζε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αθηνά Ωνάση: Αποστεωμένη και γερασμένη η «χρυσή» κληρονόμος σε γκαλά στην πόλη του φωτός

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση, που αδιαμφισβήτητα τράβηξε την προσοχή...

Κρυφός λεσβιακός έρωτας στη showbiz

Μπορεί τα μάτια της κοινής γνώμης και της εγχώριας...

Πατούλης και Κοίλου στην εκκλησία με τον γιο για την ευχή

Το μωράκι του Γιώργου Πατούλη έγινε σαράντα ημερών και,...

Συνέβη στο Nox: Καυτό φιλί από Ρέμο

Με ένα τρυφερό φιλί στην Υβόννη ο Αντώνης Ρέμος...

Ευαγγελία Δομάζου: Όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες των «Ελλήνων Μπέκαμ των 60s»

Εχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που ο «στρατηγός»...