Τετάρτη, 30 Απριλίου, 2025

Σε διπλό ταμπλό η Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Μήλον της Εριδος θα γίνει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου για...

Opaponline.gr: Μεγάλος διαγωνισμός* για 3 ταξιδιωτικές δωροεπιταγές* των 1.000 ευρώ

Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία ξεκινά σε λίγες ημέρες, με...

Αποζημίωση 50.000 ευρώ σε πολίτη που κατέφυγε στο δικαστήριο επειδή έπαθε θρόμβωση...

Την πρώτη απόφαση για αποζημίωση πολίτη ο οποίος υποστήριξε...

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποκάλυψε πότε αποφάσισε να μας κόψει… την καλημέρα

Πώς έφτασε ο Γιώργος Παπαδάκης να πει το μεγάλο...

Εκαναν σε 18χρονη (χωρίς εκείνη να το πάρει είδηση) ένεση με… ναρκωτικό βιασμού

Πάρτι τρόμου

Κινδύνεψε να πεθάνει 18χρονη στη Βρετανία, όταν, χωρίς να το καταλάβει, της έκαναν ένεση με ναρκωτικό βιασμού σε κλαμπ, όπου γιόρταζε τα γενέθλια του αδερφού της.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

«Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, άνδρα ή γυναίκα» προειδοποίησε η Μάντι ΜακΚόρμακ από το Σάουθεντ του Εσεξ, μιλώντας στη «Mirror», και περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωσε το βράδυ του Σαββάτου, 15 Ιουνίου.

Η 18χρονη Μάντι ΜακΚόρμακ μέσα στο νοσοκομείο, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο

Είχε πάει σε κλαμπ μαζί με τον αδερφό της Ντιν, που γιόρταζε τα 26α γενέθλιά του, τη σύζυγό του, την αδερφή της Τέιλορ και το αγόρι της. Κάποια στιγμή ένιωσε πολύ μεθυσμένη, χωρίς να έχει καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ. Aρχισε να πνίγεται, έπεσε στο δάπεδο και ξαφνικά σταμάτησε να αναπνέει. Η 18χρονη έχασε τις αισθήσεις της, αλλά, για καλή της τύχη, στο κλαμπ βρισκόταν γιατρός, ο οποίος της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, αποκαθιστώντας την αναπνοή της.

Την ώρα που η Μάντι καταρρέει μέσα στο κλαμπ

Oταν η Μάντι συνήλθε, βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι βρήκαν στο σώμα της σημάδι από ένεση, παρόλο που η 18χρονη δεν είχε νιώσει να της κάνει κάποιος την ένεση, ενώ βρισκόταν στο κλαμπ. Υστερα από εξετάσεις, αποφάνθηκαν ότι κάποιος της χορήγησε με ένεση το ναρκωτικό GHB. Το GHB είναι παράνομη ουσία που χρησιμοποιούν επίδοξοι βιαστές, καθώς το θύμα νιώθει μεθυσμένο και δεν θυμάται. Μάλιστα, οι γιατροί είπαν στη Μάντι ότι, όταν η δόση του ναρκωτικού είναι υπερβολική, μπορεί να προκαλέσει ακόμα και θάνατο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Kαληνύχτα Ελλάδα» με άγριο παρασκήνιο

Mια απρόσμενη έκπληξη περίμενε χθες τους τηλεθεατές του «Καλημέρα,...

Ζευγάρι η Παναγιώταρου με τον νεαρό Α. Λυκούδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τους τελευταίους μήνες η Αλεξάνδρα...

Η Σάττι ακύρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία της

Προγραμματίζει εκ νέου τη διεθνή περιοδεία της η Μαρίνα...

Η εμφάνιση της όλο χαμογελαστής Μαρέβας επισκίασε ακόμα και αυτή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Ηταν ένας νεκρός Πάπας, πενήντα παγκόσμιοι ηγέτες, έντεκα βασιλιάδες,...

«Κλάρες» στο καρνέ του call girl της ΕΛ.ΑΣ.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την αστυνομικίνα-call girl που...

Θεοδωροπούλου με μαύρο θηρίο

Ενα μαύρο, θηριώδες Range Rover οδηγεί πλέον η Ζέτα...
spot_img
spot_img