Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Μαρίνα Ψάλτη: «Με τη Μαρινέλλα δεν είμαστε φίλες, είμαστε οικογένεια»

Η Μαρίνα Ψάλτη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Super...

«Άγιος έρωτας»: Σανίδα σωτηρίας για την Χλόη ο π. Νικόλαος

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος...

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Στις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή έχω γελάσει και έχω περάσει...

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Το Πρωινό»...

Τζένη Θεωνά: «Θέλουμε πολύ δεύτερο παιδάκι, αλλά αισθανόμαστε και πανικό»

Η Τζένη Θεωνά παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Happy...

Η αναγνώστρια που ερωτεύτηκε έναν παντρεμένο με παιδί και οι υποσχέσεις του ότι δήθεν θα χωρίσει για χάρη της

Ψέμα μου δίνεις, μου πουλάς...

«Πριν από ενάμιση χρόνο γνώρισα και ερωτεύτηκα έναν παντρεμένο άντρα από τον επαγγελματικό μου χώρο. Αυτός 48 χρονών και εγώ 35. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον εργοδότη μου. Από την αρχή, μπορώ να πω, που προσλήφθηκα στη συγκεκριμένη εταιρία μού έδειξε το ενδιαφέρον του. Αρχικά δεν το είδα, αλλά ο ίδιος φρόντισε στην πορεία να μου το κάνει όσο πιο ξεκάθαρο γινόταν. Είχα βγει από μία κακή σχέση και δεν ήθελα τίποτα δεσμευτικό και σοβαρό στη ζωή μου, και σίγουρα δεν ήθελα μπερδέματα στη δουλειά, γιατί η συγκεκριμένη εταιρία και η θέση που ανέλαβα ήταν για εμένα σχεδόν όνειρο ζωής.

Το κυνήγι από τον ίδιο προς εμένα έγινε ασταμάτητο. Δεν μπορώ να πω πως σαν άντρας μού ήταν αδιάφορος, κάθε άλλο… Και εμφανισιακά πρόκειται για έναν ωραίο άντρα, αλλά και ως μυαλό με γοήτευσε. Αρχισα τυχαία να τον βρίσκω μπροστά μου και εντός εταιρίας αλλά και εκτός. Σε μία βραδινή εκδήλωση της εταιρίας, περιμένοντας ταξί να επιστρέψω, μου πρότεινε να με πάει στο σπίτι. Στη διαδρομή μού μίλησε ανοιχτά πως έχει αρρωστήσει και με σκέφτεται όλη μέρα και ότι δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Οταν φτάσαμε με φίλησε και ανταποκρίθηκα κι εγώ.

Από κει και πέρα κάθε μέρα και πιο πολύ έκανε τα πάντα ώστε να πιστέψω στον έρωτά του. Δώρα, ενδιαφέρον αμέτρητο για όσα ήξερε πως με ενδιαφέρουν και άλλα πολλά. Σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ήρθε και το σεξ μεταξύ μας. Τολμώ να πω πως ήταν το καλύτερο σεξ της ζωής μου. Από κει και πέρα ήταν πλέον σαν να είμαστε μαζί χρόνια. Και άρχισε το κρυφτό. Ενάμιση χρόνο τώρα κρυβόμαστε από παντού. Η παρουσία του έχει σκεπάσει τη ζωή μου όλη. Είμαι κάθε μέρα σε κατάσταση αναμονής για το πότε θα βρεθούμε, πού θα βρεθούμε, για πόσο θα βρεθούμε. Από την αρχή μού είπε πως βρίσκεται σε έναν γάμο από τον οποίο θέλει να φύγει και είναι κάτι σχεδόν τελειωμένο.

Τον πίστεψα. Ομως πλέον αρχίζω και έχω αμφιβολίες. Εχει περάσει πολύς καιρός και η απάντησή του κάθε φορά είναι “κάνε λίγη ακόμα υπομονή, θα χωρίσω”. Ολο κάτι συμβαίνει στη ζωή του που δεν μπορεί να το κάνει τώρα, όπως λέει! Η αλήθεια είναι πως αρχίζω να πιστεύω πως ίσως στον γάμο του είναι όλα καλά και δεν έχει κανέναν σκοπό να χωρίσει. Φεύγουν ταξίδια μαζί, ανεβάζουν φωτογραφίες. Είναι μαρτύριο αυτό που ζω πλέον, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτόν και ούτε με κάποιον άλλον. Οσες αμφιβολίες και αν έχω, όσους τσακωμούς και αν κάνουμε, όσες φορές και αν χωρίζω μαζί του και προσπαθώ να φύγω, με ξαναγυρνάει.

souzi0574

Ο κύκλος μου, οι φίλοι μου, μου έχουν γυρίσει την πλάτη γιατί είναι όλοι αρνητικοί στην απόφασή μου να μένω μαζί του, γιατί θεωρούν πως με κοροϊδεύει. Πλέον λέω ψέματα παντού και η ζωή μου έχει γεμίσει μοναξιά. Εκείνος υποστηρίζει πως θέλει να βάλει τέλος στον γάμο του και ότι μένει με τη γυναίκα του για το παιδί του. Υστερα από ενάμιση χρόνο που το λέει, να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση ποτέ να το κάνει;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Το αεροπλάνο δεν θα πέσει και ο παντρεμένος δεν θα χωρίσει για εσένα, λένε οι στατιστικές! Οι άντρες κατά βάθος αγαπάνε τον γάμο. Δεν είναι τυχαίο πως το 70% των διαζυγίων βγαίνει έπειτα από πρωτοβουλία των γυναικών. Οταν υπάρχει παράλληλη σχέση και το ζευγάρι οδηγηθεί σε διαζύγιο λόγω του τρίτου προσώπου, η πιθανότητα να οδηγηθεί σε γάμο η παράλληλη σχέση είναι μόλις 4% και από το 4% συνήθως οι άπιστοι θα κάνουν το ίδιο και σε εσένα. Επίσης, οι ψυχίατροι και οι κοινωνιολόγοι για τις περιπτώσεις αυτές λένε πως αν ένας παντρεμένος χωρίσει για εσένα γιατί, και καλά, ξετρελάθηκε μαζί σου θα γίνει μέσα σε 6 μήνες. Αν δεν γίνει μέσα στο διάστημα αυτό -εσύ είσαι ήδη στον ενάμιση χρόνο-δεν θα γίνει ποτέ.

Δίνοντάς σου, λοιπόν, όλα τα στατιστικά στοιχεία αρχικά, νομίζω πως δεν σου αφήνω περιθώρια να σκεφτείς καμία άλλη απάντηση στην ερώτηση που μου έκανες. ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΙΣΕΙ… Αντιθέτως, θα μείνει εκεί και εσύ θα καταστρέψεις τη ζωή σου, που ήδη, απ’ όσα μου περιγράφεις, ξεκίνησαν τα… όργανα, λες ψέματα παντού, μαλώνεις με τον περίγυρό σου γιατί βλέπει καθαρά πως σε εκμεταλλεύεται ο άνθρωπος αυτός, έχεις βάλει τη ζωή σου σε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη μοίρα και ζεις μέσα στη μοναξιά περιμένοντας τον ψεύτη! Αν υπάρχει ένα πράγμα σε αυτή τη ζωή που δεν έχει εξαίρεση είναι πως από μια παράνομη σχέση δεν θα βγει κανένας αλώβητος! Το τρίτο πρόσωπο, δε, είναι προκαταβολικά χαμένο και μόνο που μπαίνει σε μία τέτοια σχέση. Ειδικά αν το τρίτο άτομο είναι ελεύθερο και όχι και αυτό παντρεμένο.

Η σχέση με έναν παντρεμένο με παιδί είναι ένα αδιέξοδο… Οσο ερωτευμένη και αν νιώθεις, τα προβλήματα και η καθημερινότητα σε φέρνουν στη συνειδητοποίηση πως οι κακές στιγμές είναι πιο πολλές από τις καλές. Ο,τι ακούς, επίσης, από τα χείλη του είναι ψέματα. Ειδικά όσον αφορά τη σχέση με τη γυναίκα του και τον γάμο του. Ψέματα με σκοπό να μείνεις. Ψέματα παντού, χωρίς ενοχές, αρκεί να γίνεται η δουλειά του. Δεν θα αμφισβητήσω ότι μπορεί να έχει συναισθήματα για εσένα και να έχετε ζήσει έναν έρωτα όλο τρέλα. Αλλά για αυτόν είναι ένα πάθος, μια διέξοδος από τα βαριά δεσμά του γάμου. Γιατί είναι βαριά ακόμα και στον καλύτερο γάμο. Και, όπως είπε ο Αλέξανδρος Δουμάς, «Τα δεσμά του γάμου είναι τόσο βαριά που χρειάζονται συχνά τρεις να τα κουβαλήσουν».

Σουζη Στεφανιδη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η πρωταγωνίστρια στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα ποζάρει με περίστροφο μέσα στο σχολείο της

Απίστευτες σκηνές και περιστατικά που μοιάζουν βγαλμένα από την...

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Η Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε και… επίσημα τον νέο σύντροφό της

Σταμάτησε να κρύβεται η Αντζελίνα Τζολί και παρουσίασε «επισήμως»...

Κατακεραύνωσε τον πατέρα του στην κατάθεσή του ο τρίτος γιος του ισοβίτη Πέτρου Μιχαλεάκου

Γροθιά στο στομάχι δίνουν όσα αποκαλύπτονται μέσα από τις...

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα σύμφωνα με...

«Σφάχτηκαν» οn air η Ελένη Τσολάκη και ο πανελίστας της Λάμπρος Κωνσταντάρας

Σκοτωμός μεταξύ της Ελένης Τσολάκη και του Λάμπρου Κωνσταντάρα...

Στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας η Παπαδάκη μετά τη σύλληψή της για αρπαγή ανηλίκων

Σε ένα από τα γνωστότερα παραλιακά νυχτερινά κέντρα διασκέδασε...