Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Με τον σύντροφό της στη Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ

Νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Ναόμι Κάμπελ...

Μια τρανς… Κασσάνδρα στη Λυρική – Η διεμφυλική σοπράνο Μαρία Καστίγιο ντε...

Από τενόρος έγινε... σοπράνο και, αφού κατέκτησε με τη...

«Super Κατερίνα»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha,...

Οι πρεμιέρες της Μυθοπλασίας Alpha, κάθε βράδυ με διπλά επεισόδια

Ο Alpha από τις 23/9 αφιερώνει κάθε βράδυ σε μία νέα...

Μαχαιρώματα στη Ζάκυνθο

Συμπλοκές ντόπιων και Αθηναίων τουριστών

Στο αίμα πλημμύρισαν ακόμα μια φορά οι δρόμοι στον Λαγανά Ζακύνθου, καθώς για ασήμαντη αφορμή σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ντόπιους και Αθηναίους.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από τις αστυνομικές Αρχές, τρία άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα, ενώ άλλα δύο νεαρά άτομα τραυματίστηκαν πιο ελαφρά και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου υπήρξαν μαχαιρώματα με σουγιά και άγρια χτυπήματα με κλοτσιές και γροθιές.

Η αντίστροφη μέτρηση για το επεισόδιο άρχισε μέσα σε μπαρ όπου διασκέδαζαν οι Αθηναίοι και εργάζονταν οι Ζακυνθινοί. Η παρέα που έκανε διακοπές εκδιώχθηκε έπειτα από προκλητική συμπεριφορά ορισμένων, με τους Αθηναίους να περιμένουν εκτός για εκδίκηση. Οταν ώρες μετά είδαν τους Ζακυνθινούς να πηγαίνουν σε φαστ φουντ μετά το σχόλασμα, τους επιτέθηκαν με αγριότητα. Η συμπλοκή είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό από μαχαίρι δύο νεαρών από τη Ζάκυνθο και ενός Αθηναίου από γροθιές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, όλα άρχισαν στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα, όταν η παρέα των Αθηναίων, περίπου 10 έως 14 άτομα ηλικίας 20-30 ετών, διασκέδαζαν σε κλαμπ του Λαγανά, στο οποίο εργάζονταν κάποια από τα μέλη της ζακυνθινής παρέας, ίδιων ηλικιών.

zakynthos0574

Οι νεαροί από την Αθήνα άρχισαν να έχουν από κάποια στιγμή και μετά προκλητική συμπεριφορά, με τους εργαζομένους να τους βγάζουν έξω από το κλαμπ. Οι νεαροί έφυγαν βρίζοντας και απειλώντας την παρέα των Ζακυνθινών ότι «θα τα ξαναπούμε», για να λάβουν την απάντηση «όποτε θέλετε». Δυόμισι ώρες μετά, περίπου στις 5 τα ξημερώματα, και αφού οι νεαροί από τη ζακυνθινή παρέα σχόλασαν από το κλαμπ, πήγαν να φάνε σε γνωστό φαστ φουντ του Λαγανά. Λίγα μέτρα πριν από το κατάστημα τους περίμεναν οι νεαροί από την Αθήνα και τους επιτέθηκαν.

Ο ένας από τους επιτιθεμένους χτύπησε τουλάχιστον τέσσερα άτομα με στιλέτο. Δύο από τα θύματα νοσηλεύονται μαχαιρωμένα στην κοιλιά και στο συκώτι, ενώ άλλα δύο φέρουν επιφανειακά τραύματα. Ασχημα χτυπημένος, κυρίως στο πρόσωπο, νοσηλεύεται και ένας από την παρέα των Αθηναίων, ο οποίος γρονθοκοπήθηκε άγρια. Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου, το οποίο παίρνει καταθέσεις, ενώ έχει προχωρήσει και σε προσαγωγές ατόμων και από τις δύο πλευρές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...