Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια τρανς… Κασσάνδρα στη Λυρική – Η διεμφυλική σοπράνο Μαρία Καστίγιο ντε...

Από τενόρος έγινε... σοπράνο και, αφού κατέκτησε με τη...

«Super Κατερίνα»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha,...

Οι πρεμιέρες της Μυθοπλασίας Alpha, κάθε βράδυ με διπλά επεισόδια

Ο Alpha από τις 23/9 αφιερώνει κάθε βράδυ σε μία νέα...

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 15 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Η κοινωνική σας ζωή αρχίζει να αναπτύσσεται και τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας είναι χρήσιμα και τώρα και στο μέλλον. Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες, γιατί γεμίζετε διλήμματα τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια για να σας βοηθήσουν και οι άλλοι στην πορεία. Εάν βγάλετε προς τα έξω την επιθετικότητα που κρύβετε μέσα σας, το σίγουρο είναι πως θα επηρεαστούν το νευρικό σας σύστημα και η ψυχολογία σας αρνητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα επηρεαστούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, όμως δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε για το τι θα γίνει, να καταπιέζετε στα συναισθήματά σας και να σκέφτεστε αν κάποιοι θα μείνουν πιστοί δίπλα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ειλικρινείς στις κοινωνικές σας σχέσεις, ώστε αν προκύψουν μέσα από αυτές συνεργασίες οι άλλοι να είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Μέσα από την εξέλιξή τους θα εξελιχθεί και ο δικός σας χαρακτήρας.

ΛΕΩΝ: Λόγια από τρίτους που θα ακούσετε θα σας πονέσουν, όμως θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε αλήθειες που τόσο καιρό αποφεύγατε. Ακούστε ό,τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και μετά πάρτε την ανάλογη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι, λοιπόν, πολύ πιθανόν οι καταστάσεις που θα προκληθούν από εσάς, αν δεν δείξετε την απαιτούμενη ψυχραιμία και ανοχή, να σας δημιουργήσουν στομαχικές διαταραχές. Εάν δεν θέλετε να έχετε προβλήματα και στο μέλλον, ηρεμήστε.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητά σας, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητά σας. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τους απαραίτητους συμβιβασμούς για να προχωρήσουν καλύτερα οι υποθέσεις σας. Μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως τον συναισθηματικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παραμείνετε οργανωμένοι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια καινούργια εποχή αρχίζει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία. Η ικανότητά σας να υποστηρίζετε τα συμφέροντά σας δεν θα είναι αμελητέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα προκληθεί μια κάποια νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Ανεβάζοντας τις μετοχές του ονόματός σας στην αγορά της εργασίας, θα διαπιστώσετε πως θα βγείτε κερδισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας. Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...