Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να είστε διπλωμάτες με έναν συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του. Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επεκταθείτε με νέες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που απαιτούνται και μην ξεφεύγετε από τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, ασχέτως αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν έντονα ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν κατάφωρα. Μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να πετύχετε αναγέννησή σας, αρκεί να αποφασίσετε να επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Στο χέρι σας είναι να τα πάτε περίφημα και να ξεφύγετε από κακοτοπιές που είναι συνέπεια της γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε τους ανταγωνιστές σας, ώστε να τους ελέγχετε καλύτερα. Θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας και θα προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Η εικόνα που εκπέμπετε είναι ενός ατόμου που είναι δυναμικό και προσγειωμένο στην πραγματικότητα, που εκπέμπει στους γύρω του σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Συγκλονίστε τους με την παρουσία σας και μην παρασυρθείτε με βιαστικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζετε το νευρικό σας σύστημα. Θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας, καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων, αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση, χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό φροντίστε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις εντάσεις για να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Μιλήστε σε κάποιον ειδικό για τις ημικρανίες που σας ταλαιπωρούν και σας προκαλούν άγχος και νεύρα. Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας, την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα μπορέσετε να ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε πιθανά εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες. Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές, αρκεί να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χθες με το σήμερα ίσως σας οδηγήσει στο να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως το τι θέλετε ή τι δεν δέχεστε στον αισθηματικό τομέα σας στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...