Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και διδαχθείτε μέσα από παλιά σας σφάλματα, κάνοντας κάθε φορά μικρά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας για να μην έχετε κάποια απρόοπτα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας. Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε σας επιτρέπουν να αντεπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα φέρουν ανατροπές. Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, γιατί δείχνετε ότι δεν έχετε σταθερότητα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι και να μην αδιαφορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σας σθένος σάς σώζουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και τα επαγγελματικά θέματά σας. Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες, άψυχες ή έμψυχες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά σας συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλλετε τα κρυφά σας ταλέντα.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε νέες αποφάσεις, που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα. Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας, επειδή κάποιες φορές σάς μιλούν σκληρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα καταφέρετε να νικήσετε σε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε κάπου. Προχωρήστε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε έως τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής. Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό σας μέλλον. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Ισως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης. Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με τον ρομαντισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας. Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και το κοινωνικό σας μέλλον. Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα παίρνοντας γρήγορες αποφάσεις, χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τρόπους που θα προβάλλουν τη δουλειά σας και να κάνετε μια γενική αναδιοργάνωση, επενδύοντας ταυτόχρονα ενέργεια, εργασία και χρόνο. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας για να μην έχετε προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...