Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου πήρε μεταγραφή για την «Super Κατερίνα»

Η δημοσιογράφος αποχώρησε από το Star μετά από 23 χρόνια για να συνεργαστεί με την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου είναι η νέα δημοσιογράφος που θα πλαισιώνει το πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Η γνωστή δημοσιογράφος μετά από 23 χρόνια στο Star αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και να πάει στην παρέα της «Super Κατερίνα».

papakonstantopoulou24074

Το γεγονός γνωστοποίησε η ίδια μέσω μιας ανάρτησης: «Αγαπημένοι φίλοι, γνωριζόμαστε τηλεοπτικά από πολύ παλιά και σε κάθε μου βήμα σας είχα παρέα! Πρώτα στον Σκάι και στον Αδέσμευτο Τύπο όπου ξεκίνησα με σπουδαίους δασκάλους και από το 1997 και μετά στο star που αγάπησα όσο τίποτα και ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Ρεπορτάζ, δρόμος, αποστολές, δελτία, παρουσίαση δελτίων, συμπαρουσίαση εκπομπής, 10 χρόνια webtv…τόσα μεγάλα γεγονότα και σε όλα εκεί παρούσα!

papakonstantopoulou240743

Με επιβραβεύσατε εκατοντάδες φορές και ορκίστηκα στον εαυτό μου πως θα παραμείνω ακέραιη και θα είμαι πάντα το κοριτσάκι που πέρασε στο Πάντειο στο τμήμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ήμουν τυχερή γιατί είχα δυο σπουδαίους αγωνιστές γονείς που με έμαθαν να έχω όρια και κόκκινες γραμμές, να μην πατάω επί πτωμάτων, να σέβομαι και να τιμώ τους παλαιότερους και να περιμένω υπομονετικά τη σειρά μου. Είχα την τύχη και τη χαρά να εργαστώ για 28 χρόνια στην πιο ασφαλή και σίγουρη εργοδοσία που μπορεί να έχει μια γυναίκα με παιδί και αναφέρομαι στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

papakonstantopoulou240742

Θα θυμάμαι πάντα με αγάπη την αείμνηστη Μαριάννα. Όλα τα πράγματα στη ζωή κάνουν κύκλους. Και οι κύκλοι κλείνουν αλλά παραμένουν εκεί γιατί είναι η ζωή μας! Πήρα απόφαση να κάνω νέα βήματα και την επόμενη σεζόν θα βρίσκομαι στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου @katken85 με έναν άνθρωπο που αγαπώ και εμπιστεύομαι, τον επί χρόνια αρχισυντάκτη μου στο star @themismallis και θα ανήκω μετά την καλοκαιρινή μου άδεια στο δυναμικό της @barkingwell_media και στο @nkoklonis στον Alpha.

Κάπου διάβασα ότι πήρα την απόφαση να μεταπηδήσω στο gossip! Nα θυμίσω πως η είδηση θα είναι πάντα είδηση από όποιον χώρο κι αν προέρχεται και δεν τοποθετώ ταμπέλες στην ενημέρωση. Ο κόσμος διψάει για έγκυρη ενημέρωση σε κάθε πεδίο και η ζωή μας τα έχει όλα: και υγεία και φίλους και δουλειά και διασκέδαση και life style & καθημερινότητα!

papakonstantopoulou240741

Οι διαχωρισμοί σε gossip και μη gossip νομίζω είναι μια άλλης εποχής διότι πλέον διεθνώς όλες οι ειδήσεις συνδέονται! Σημασία έχει πως εσύ τοποθετείσαι στα πράγματα. Θα τα λέμε κάθε πρωί λοιπόν και θα τα λέμε όμορφα, αληθινά και διασταυρωμένα όπως τόσα χρόνια άλλωστε! Ευτυχής συγκυρία ότι η αλλαγή στην καριέρα μου έρχεται με τα πρώτα γενέθλια του site μου».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...