Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Με τον σύντροφό της στη Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ

Νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Ναόμι Κάμπελ...

Μια τρανς… Κασσάνδρα στη Λυρική – Η διεμφυλική σοπράνο Μαρία Καστίγιο ντε...

Από τενόρος έγινε... σοπράνο και, αφού κατέκτησε με τη...

«Super Κατερίνα»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha,...

Οι πρεμιέρες της Μυθοπλασίας Alpha, κάθε βράδυ με διπλά επεισόδια

Ο Alpha από τις 23/9 αφιερώνει κάθε βράδυ σε μία νέα...

Η «Espresso» βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας αστυνομικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη

Απλωσε... δίχτυ

Φώτα, κάμερες, ηθοποιοί και τεχνικοί παίρνουν τις θέσεις τους και τις τελευταίες οδηγίες. «3, 2, 1, πάμε»! Ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης δίνει το έναυσμα και το γύρισμα αρχίζει. Στα γυρίσματα της νέας αστυνομικής σειράς της ΕΡΤ με τίτλο το «Δίχτυ», του Μανούσου Μανουσάκη, βρέθηκε η «Εspresso».

Σ’ έναν ιδιαίτερο βιομηχανικό χώρο, στο ΠΛΥΦΑ, στο Πάρκο Πλεκτηρίων Υφαντηρίων Αθηνών, που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να στεγάζει τα γραφεία της Γενικής Ασφάλειας, ο φωτογραφικός φακός ακολούθησε τους πρωταγωνιστές της αστυνομικής σειράς επί το… έργον.

manousakis240741

Τα γυρίσματα πολύωρα και εντατικά, οι ρυθμοί πυρετώδεις, αλλά το κλίμα ανάμεσα στους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές εξαιρετικό, αν και η θερμοκρασία άγγιζε τους 40 βαθμούς. Περισσότεροι από 100 ηθοποιοί συμμετέχουν στις έξι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, που γυρίζονται σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως Παιανία, Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Εξάρχεια, Κυψέλη, στο ΠΛΥΦΑ και σε άλλες τοποθεσίες, όπου εκτυλίσσεται η δράση.

manousakis240742

Ακμαίος και δημιουργικός, με τον ίδιο ενθουσιασμό που τον διακατέχει κάθε φορά που δημιουργεί μια νέα σειρά, και πάντα με διεισδυτική ματιά, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης καθοδηγεί τους ηθοποιούς, συντονίζει το συνεργείο και φροντίζει την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να επιτευχθεί το αρτιότερο αποτέλεσμα. Ευχάριστη έκπληξη -και ιδιαίτερα συγκινητική και για τους δύο– είναι η τηλεοπτική συνάντηση του Μανούσου Μανουσάκη με την Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, 27 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία τους στους «Ψιθύρους καρδιάς».

manousakis24074

Μια συνεργασία που ξυπνά όμορφες μνήμες και δημιουργεί μεγάλη προσμονή για το νέο τηλεοπτικό ραντεβού τους στην ΕΡΤ, στην κοινωνική – αστυνομική σειρά, που εμβαθύνει στα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας και θα μεταδίδεται τη νέα σεζόν από την ΕΡΤ1. Την επίλεκτη ομάδα αστυνομικών της Γενικής Ασφάλειας, η οποία αναλαμβάνει την επίλυση σημαντικών υποθέσεων, απαρτίζουν οι Θοδωρής Αθερίδης (Αγγελος Βίος, υπαστυνόμος Α’), Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Αντιγόνη Μακρή, υποδιευθύντρια), Ορέστης Τζιόβας (Λευτέρης Μαυρίδης, αστυνόμος Β’), Φιόνα Γεωργιάδη (Στέλλα Λέκκα, υπαστυνόμος), Κατερίνα Κρανίδη (Ρεβέκκα Αργυροπούλου, ανθυπαστυνόμος) και Σπύρος Μαραγκουδάκης (Βάσος Σεφέρντογλου, Ρομά ανθυπαστυνόμος). Σε ρόλους-έκπληξη στα αυτοτελή επεισόδια, διάρκειας 80 λεπτών το καθένα, θα εμφανίζεται πλειάδα γνωστών εξαιρετικών ηθοποιών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...